Ahoj holky, chci se zeptat, vím ze to je individuální ale i tak mě to zajímá 😊 za jak dlouho vám zabral hamiltonuv hmat? A jak jste se citily po něm? Já mám dnes 7 dni po TP a konečně mi ho doktorka udelala, hned jsem zacla špinit, bolesti do břicha a do zad sice nepravidelně ale něco se už začíná dít tak se modlím ze to přijde co nejdřív když už mám týden po termínu 😔 dekuji za různé útěchy či rady a názory 😊
Mě ho dělali ráno, potom během dne jsem měla nepravidelné kontrakce, od 20:00 pravidelné, ve 23:30 jsme vyjeli směr porodnice a ve 2:54 byl malý venku. Přenášela jsem 5 dní.
ahoj, já si ho nechala udělat včera ve 40+1. Celý den mi tvrdlo břicho, malý se mlel (asi jsme ho tím naštvali). V noci jsem nespala, nevěděla jsem, jak ležet - buď bolelo břicho, nebo se divně napínalo... Usnula jsem asi v 5. Když jsem se vzbudila, tak jsem zjistila, že mi odešla zátka, ale jinak bolesti jsou pryč a celý den se nic neděje.... takže u mě asi neúspěch. V pátek jdu na další kontrolu, tak bude asi pokus č. 2, pokud se do té doby nestane zázrak.
Mě ho doktor udělal v úterý při kontrole a v noci začaly bolesti a ve středu ve 20:53 byla malá na světě
@eliesch1 ahoj, delali mi ho dvakrat, jednou neudelal nic, za tyden me pak rozrodil. Citila jsem se jako s poslickama. Nejdriv utichly, za ten tyden se rozjely do kontrakci.
Nechala jsem si ho udělat dopoledne ve 40+1. Celý den úplně bez příznaků, že bych měla rodit. Brzo ráno vstávání na wc a odkápávání plodovky, tak jsme jeli a dopoledne se nám to naše štěstíčko narodilo. První dítě a do 24 hodin po Hamiltonu. Každá to má prostě jinak.
Já ani nepřenášela, jen mně už doktorka delší dobu strašila, že porod je na spadnutí. No, protože jsem chtěla rodit u ní, byla jsem objednaná na pátek ráno, ona už předem hlásila, ať počítám s tím, že v pátek porodím a v pondělí budu doma 🙂 V 8 poté, co tento hmat provedla napsala do zprávy, že mám pravidelné kontrakce, připadala jsem si jak blbec, protože mi vůbec nic nebylo a že mám jít na přípravu na porod. Své druhé dítě jsem porodila v poledne - tedy 4 hodiny po Hamiltonu ( a cca tří týdny před termínem- ale už jsem opravdu nemohla vydržet déle ) . Vše bez problémů.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@eliesch1 mně s prvním miminkem nezabral. S druhým miminkem jsem si ho nechala udělat dvakrát, poprvé nic a podruhé v den, kdy jsem měla jít na indukci jsem si ho vyžádala v naději, že se díky němu snad vyhnu tabletkám a taky že jo, zabral okamžitě a za 3 hodiny se malý narodil. Hooodně záleží jednak na připravenosti porodních cest a za druhé na šikovnosti doktora, musí to udělat pořádně 😀.