Druhorodička ve 38+0, stále CSO. Jsem nervózní

kukina27
28. lis 2012

Zdravím všechny maminky.
Jsem z toho nešťastná. Před 14 dny mi doktor řekl, že se dole něco pomaličku začíná dít, protože bylo CS3.
Včera jsem šla k doktorovi s očekáváním, kam jsme se posunuli a on mě uzemnil tím, že zabetonováno, na porod se to ani náhodou nechystá a CS0. Ozvala se sestřička, že minule bylo už CS3..... "Aha, tak to tedy tak necháme".
U prvního jsem měla ve 38+0 CS4 a kvůli tlaku udělán Hamilton- jelo se rodit...... Jsem celkem nervózní z toho, že se nic neděje.

lv
28. lis 2012

ze mě byli nešťstní i v porodnici, na pravidelných kontrolách, pořád jsem prý nebyla nachystaná ani trošku, v termínu nález jak v 6měs, už jsem se nemohla dočkat až porodím..až 2 dny po termínu, odešla hlen.zátka + hamilotm v poledne a večer byla malá na světě..

kukina27
autor
28. lis 2012

Takže jsi taky byla pořád nepřipravená? Mě včera doktor řekl, že by mi klidně udělal Hamiltona, kdybych chtěla, ale bohužel by to nešlo právě kvůli tomu, že je to dole úplně nepřipravené ☹

lv
28. lis 2012

@kukina27 jo, pořád nic, docházela jsem do porodnice na monitor+kontrolu už ob 2 dny, nalezla strastiplně na kozu a zas "néé, vůbec nic se nechystá, to už není možné"..doporučení denně horká vana, pohlavní styk /chudáci velryby/, procházky, schody, maliníkový listí = čaj, prostě nezabíralo nic..hamiltona dělali až ten poslední den, zátka odešla ráno, zajásali v porodnici že hurá, hamilton, domů už jsem jela jen na další horkou vanu a zpět už konečně rodit...u prvního porodu to samé..

kukina27
autor
28. lis 2012

No, to není moc povzbudivé ☹
Doufám, že se to u mě ještě změní. Mám ještě 14 dní do TP.
Každopádně nechápu, jak může doktor říct CS3 a 14 dní na to CS0 ☹

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru