Dobrý den měla bych otázku jsem v 37+3 tt v pondělí jsem byla na kontrole u dr a při kontrole doktor už cítil hlavičku.Samou radostí jsem zapomnela na všechny otazky a ted tápu...jak dlouho muže trvat nez to začne...stale se nic neděje nepocituji bolesti a břiško taky moc netvrdne. Spíš semi tam malá hemží ze strany na stranu neustále...🙂Břícho už kleslé dole dosti mám.Hlenovou zátku jsem taky při čuraní jestě neobjevila...mohla jsem ji přehlídnout treba v noci při toalete chodím totiž po tmě čurat,nebo tam stale muze být i když uz hlavičku dr cítil?? nemáte některá zkušenost... 😒 to čekání je nekonečné...🙂
Hlenová zátka o porodu vůbec nic neříká. Může odejít třeba 2 týdny před porodem, nebo si jí ani nemusíš všimnout. U prvního vůbec nevím, kdy odešla, u druhé jsem ji poznala, odešla asi den před porodem.
Jsem ve 34+1 mam zkraceny cipek na 1cm jsem otevrena, dojtorka nahmatala hlavicku, a rikala ze musim aspon vydrzet do toho 36tt.mala ted vazi 2050g. Myslite ze kdyz budu odpocivat ze to vydrzim. Zase nemuzu lezet na zadech a mit pokrcene nohy protoze mam zavedene stenty v ledvinach.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Dr. musel myslet naléhání hlavičky, jakože dítě už je nějak docela dobře sestouplé, určitě nemyslel, že hlavička už jde ven 🙂 to by Vás nepustil z kontroly domů 🙂)) (a rozhodně byste si toho všimla, kdybste byla před koncem porodu 🙂
Jaké máte CS - cervix score čili prostupnost čípku?? Mně 2x na kontrole řekli prostupná pro prst (1cm) a pak jsem za 5 dní rodila. Ale i tyto údaje jsou nepřesné, prostě budete muset počkat, až na sobě poznáte, že rodíte,. klidně to může být normálně v termínu, i když mimčo už je nízko. Nic to neznamená. Záleží, až se mimi rozhodně, že je ta správná chvíle ;)
Držím palce 🙂