Divné pohyby v 35tt - kdy stresovat?

sasui1
9. črc 2016

Ahoj. Jsem v 35.tt. vcera me cely den bolelo bricho ale spise svaly jako kdyz udelate 200 sedulehu. Neprastila jsem se nic. Ale dneska se maly divne hybe. Je to az prilis ciperne miminko ale dneska nic...citim ze se sem tam protahne ale jindy skace a hazi sebou a dneska proste klid. Kdy zacit plasit? Dekuji za odpovedi

soyevita
9. črc 2016

@sasui1 Taky to tak mám,už 2dny je malá hodně klidná jen se protáhne.Mám taky jedno místo na břiše ,které ukrutně bolí,že se nemůžu ani namazat.Občas to přestane ,ale vrací se to.Plašit bych začala,kdyby nebyly žádný pohyby,nebo naopak moc

kaja2016
9. črc 2016

Tezko radit. Jestli mate blby pocit, jedte se nechat zkontrolovat. At to dobre dopadne!

pekkaa
9. črc 2016

Miminka muzou mit klidnejsi dny kdy odpocivaji. Navic s postupujicim tehotenstvim tam maji min a min mista, takze taky min pohybu.. Zkus si lehnout, trochu postouchnout.. Pokud se nebude hejbat dlouho, tak bych radsi zajela do porodnice. Jinak je to normalni

mejan
9. črc 2016

@sasui1 Tak jak kdybych to psala ja. Jsem ve 33tt a malej je taky aktivni a 2 dny jsem ho citila malo a byla jsem z toho uz nervozni.No a ted zase vlnobiti a boxovani, ze i ted si reknu jestli je vse OK. Clovek ma o ne strach , takze mala i velka aktivita se mu zda podezrela. Malymu se uz drive takhle stridaly dny aktivity a odpocinku, tak verim, ze je vse v poradku

urtica
9. črc 2016

Myslím, že to bude v pohodě...pamatuju si , že ke konci těhotenství pohyby ustávaly...mimčo má méně místa. A to, že postupně bolí celé tělo, je taky normální....

sasui1
autor
9. črc 2016

@soyevita @kaja2016 @pekkaa @mejan @urtica dekuju vam všem za uklidneni. Jsem rada ze v tom nejsme sami a i jini se kvuli tem bobkum strachujou (a ne ze bych vam to prala) uvidim teda co bude zitra. Dneska ho necham odpocinout a vysilovat budu az zitra 🙂 ;)

kaja2016
9. črc 2016

@sasui1 Jezis, jasny. Ja byla vystresla ze vseho. Clovek proste nevi a nechce neco podcenit 😉 Jinak moje dite od zacatku tyden v kuse spalo a tyden radilo jak cerna ruka a dela to dodnes. 😉 Jen uz ji ty nehtiky ted muzu ostrihat, takze me s nima tolik neskrabe🙂

soyevita
9. črc 2016

@sasui1 Já jsem také občas "vystreslá" .A to je tohle už moje 4těhotenství.Čím víc toho člověk ví ,tím je to horší.....
Taky se hlídám,občas mám strach,ale to je normální.Někdy jsou dny klidnější,a když už se dlouho nic neděje,tak jí vzbudím.Z toho mi pak přijde,že snad vůbec nespí.....
Ale už chodím každý týden k dr.,tak jsem klidnější.Do minulého týdne jsem chodila 1krát za měsíc

lajla
9. črc 2016

@soyevita to je úplně normální... já každé další tehu byla víc a víc vystresla...a věřím že i díky tomu jsem ten tlak měla i vysoký😞
A když jsem. Chodila na ozvy tak jsem to furt sledovala...a když byl výkyv tak jsem byla mimo a i když úplně chrneli tak taky😞 prostě když se hodně ví... nedělá to dobrotu😭

sasui1
autor
9. črc 2016

@soyevita @kaja2016 no je to me druhe dite a u prvniho jsem ho skoro necitila vubec. Byl docela klidny. Placenta vpredu a ja asi proste malo vnimava... (dulezita informace! :D) nechodila jsem na zadna mimi fora a byla jsem v klidu. Proste jsem vedela ze treba dva dny o nem nevim -kdyz byl mensi. Ale druhy je aktivnejsi a ja vnimavejsi a jeste se na ruznych diskuzich doctete z ceho vseho vysilovat takte me to dneska docela vzalo...ale dekuju za uklidneni 🙂 uvidim jak se bude zitra cinit 🙂

kaja2016
9. črc 2016

@sasui1 presne🙂 Ja se tady zaregistrovala az po sestinedeli.🙂 V tehotenstvi me stacilo se obcas vydesit internetovyma clankama a ani to jsem nemela delat🙂 Nicmene co je hlenova zatka, oxitocin a jak se rodi placenta jsem se dozvedela az pri porodu a jsem za to uprimne rada🙂... Tak drzim pesti 😉

vendicka
10. črc 2016

Zkus ho něčím povzbudit, já jsem si dala vždycky něco sladkého a hned se probral 🙂

eveningstar
10. črc 2016

Ke konci už se mrně taky tolik nehýbalo. Kdybych měla blbý pocit, šla bych na kontrolu. Pro klid.

ivatko0406
10. črc 2016

@sasui1 já jsem jak píšeš "vyšilovala" v neděli 15/6, protože malý byl vždy velmi akční a najednou to utichlo a já jsem celou noc čekala na pohyby a nic a ráno taky nic a to už jsem panikařila a letěla do porodnice, že nemám pohyby. Napojili mě na monitor a co myslíš - začal sebou zase mlet 🙂 Prý se před porodem aktivita sníží, miminko sbírá síly na porod. Den na to jsem v noci začala rodit a kluk byl v úterý na světě 🙂
Jestli máš jakékoli pochybnosti, jeď na kontrolu. Uklidníš se a oni jsou na to zvyklí. I mně řekli, že lepší přijet desetkrát zbytečně, než jednou pozdě.
Ale určitě to bude dobré, měla jsem stejné pocity, o jakých píšeš!

sasui1
autor
10. črc 2016

Dekuji vsem za odpoved. I presto ze jsem se snazila ho vzbudit (sladkym ho budim cele dny. To nezabira :D ) ale stouchala jsem do nej a porad nic. Tak jsem teda na pohotovost jela. A jak psala @ivatko0406 uz nq monitoru sebou zacal hazet. Tak dr zkontrolovala vse v pohode a v klidu jsem jela domu. A dnes si to vynahrazuje za vcerejsek :D asi aby mi to nebylo lito 🙂

ivatko0406
11. črc 2016

@sasui1 tak to je dobre! 🙂

nurmisur
11. črc 2016

@sasui1 taky jsem takto jela na pohotovost po dvou dnech "klidu" a malý byl OK. Prostě lepší je jet a nic nezanedbat, než se stresovat🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru