Doktor mi řekl, že budeme čekat třeba až do porodu jestli se otočí! Jsem na mrtvici, můžu to nějak ovlivnit? Už 5 týdnů jsme koncem pánevním!!! ☹
Jsou na to nějaké cviky, ale podle mě moc nezabírají. Já měla dvakrát KP už od 32tt a mimča za celou dobu ani náznak přetočení ☹
Já mám dokonce placentu na přední straně dělohy a u branky. Ještě není na brance, ale třeba proto se miminko neobrací ☹
@kkristal Já nevím, kde jsem měla placentu, ale řekla bych, že na normálním místě 😅 Ani po porodu mi doktoři nedokázali říct, proč bylo mimčo opačně. Ale nějaký důvod k tomu asi mělo, když to po něm druhé zopakovalo 😒 Oba tam byli naskládaní úplně stejně, ani jsem nemusela chodit na UTZ, bylo to poznat na tvaru břicha 😉
ja bych se toho nebala, stejne to neovlivnis 🙂 me se prvni otocil ve 38tt, druha tesne pred porodem a jenom treti byl rozumnej a uz ve 32tt 😀 spis bych se poptala jak se kdyztak ve tvoji porodnici KP resi, vsude maji jiny kriteria pro prirozenej porod KP 😝
Znáte prosím nějaké ty cviky?? Děkuji.
je to napr ze pujdes na vsechny 4 - udelas jakoby kocici hrbet a vystrcic zadek...tak to parkarat udelas, ale opatrne...i kvuli te placente blizko brank\, jak pises
A už máme správnou polohu!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ono jsou na to takové cviky, které můžeš vyzkoušet, občas to pomůže a někdy se dělá tzv zevní obrat, kdy ti v porodnici mimčo ,,tlakem,, na bříško zkusí otočit...ale to se taky nedá udělat všem