Další těhotenství po abrupci/odloučení placenty

fujarka22
6. lis 2017

Ahoj,je tu prosim nekdo kdo otehotnel po druhe po abrubci placenty a vse bylo v poradku?Je to par dni co jsem prisla o miminko ve 31.tydnu prave z tohoto duvodu.Uklidnete me prosim☹

cafinka
6. lis 2017

Ano ja..abrupce pred 4 lety v 33tt..ted jsem v 35tt a bez potizi..mrknete na muj denicek.

fujarka22
autor
7. lis 2017

Dekuji za zpravu,ja to tak akutni nemela inkdyz jsem krvacela taky dost,rodila jsem i prirozenou cestou pres krvaceni.Jen me zarati to,ze ozvy take nemohly sestry najit,pote nasly 128/min jenom narychlo...pak prisel primar jen tam udelal rychlej uzv a rekl velmi susse “konec”.....jak kone kdyz ty ozvy zachytily?...uz s tim nic neudelam,Kubíček odesel,ale neustale me vse tak trapi,ze by se treba na 31.tyden dal zachranit...bylo mi receno ze dite muzu mit za pul roku uplne v pohode znovu....tys nechtela az do ted(chapu te po takove zkusenosti)nebo to neslo?mam strach aby to slo uz tsk jsem nemohla otehotnet,ac nakonec to slo spontanne samo...a dal verim ze to pujde samo a rychle...Dekuju za clanek...

cafinka
7. lis 2017

@fujarka22 je mi moc lito co se stalo..uvedomuju si ze sem takove stesti mit nemusela..me celou dobu lekari druhe dite nedoporucovali, nekoliktat sem mela jit na odstraneni delohy..ale ja si to vzdy rozmyslela a byla smirena s tim ze budu mit jedinacka...pak jednou muj lekar rekl ze by mozna do toho sel ale ze jsou velka rizika..at to doma probereme..ten den jsem jiz si nevzala antikoncepci. Cele dalsi tehu bylo pod drobnohledem same kontroly, expertni ultrazvuky, od zacatku neschopenka a v papirech napsano vysoce rizikova.. a za tri tydny mam planovanehi cisare..nesmim rodit normalne..ale jinak vse ok..verim ze se brzo opet dockas a cas to trosku zahoji.

fujarka22
autor
7. lis 2017

Moc drzim palce ale verim ze to dobre dopadne a miminko bude krasne a zdrave🍀❤️Moc Vam to preji!!!Moc!!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru