CS 9, Hamiltonův hmat a pořád se nic neděje

pintule01
5. zář 2018

Zdravím Vás ženy,včera jsem byla na kontrole u doktora,rovnou mě i prohlédl,prý bych měla zákonitě rodit,CS je 9,udělal mi hamiltona a nic se neděje.Včera trochu bolesti,chvílema silnější,ale nic pravidelného,ani jsem nezašpinila a dneska ticho po pěšině.
Jak je to možný?Upozorňuju,že nejsem prvorodička a kdyby to na mě šlo,tak to poznám,ale nic,prostě nic.Dnes jsem 39+5

denisahradecka
5. zář 2018

Mě hamilton taky nezabral.

pavca1982
5. zář 2018

@pintule01 Však je čas.Pokud nejsou zdravotní důvody, tak na co pospíchat.Dcera se narodila 41+5.

pintule01
autor
5. zář 2018

@pavca1982 Ano,je čas,ale když je všechno připraveno na porod,tak proč nepopostrčit 🙂
Před chvílí už odešla hlenová zátka,tak uvidíme,jestli se začne něco dít

monculais
5. zář 2018

Já porodia až za 3 dny od hmatu

pavca1982
5. zář 2018

@pintule01 Mimčo třeba potřebuje ještě pár dní, ten konec je náročný na trpělivost, ale to asi víš.Tak ať je to brzo a bez problémů.

snezenka123
5. zář 2018

@pintule01 já porodila druhý den po odchodu hl. zátky, takže si myslím, že s tvým cs 9 to bude po odchodu zátky brzo.
Držím palečky

pintule01
autor
5. zář 2018

@snezenka123 děkuju moc,doufám že ano...
Ale mě se děti drží zuby nehty,holku mi před téměř 11ti lety museli vyvolávat

snezenka123
5. zář 2018

@pintule01 no, moje první dvě děti šli před termínem(38+5,36+5)a třetí porod vyvolávali v 41tt.v listopadu mám termín, tak jsem zvědavá, kdy to příjde, ale chtěla bych vydržet co nejdýl(jsem po konizaci)

pintule01
autor
5. zář 2018

@snezenka123 já mám za sebou konizaci a měsíc na to rekonizaci a malej se teda drží..

lasicek
5. zář 2018

Nespěchala bych, je čas. Miminko ví, kdy se má narodit.

pintule01
autor
5. zář 2018

@lasicek ,moje děti to zcela evidentně neví 😀

sheala
5. zář 2018

s CS 9 jsem běhala tři týdny, hlenová zátka mi odešla cca 2 týdny před porodem, rodila jsem v den termínu. Takže to může přijít úplně kdykoli, dříve nebo později 🙂

snezenka123
5. zář 2018

@pintule01 to ráda slyším, že čípek drží🙂 teda chápu, že už bys nejraději porodila🙂

pintule01
autor
5. zář 2018

@snezenka123 ráda bych,ale malej evidentně ještě nechce no.
Jde i o to,že by přítel byl rád u porodu a já bych ho tam taky ráda měla,ale jezdí dodávkou mimo ČR no.
Teď zrovna je v ČR,odjíždět bude až odpoledne/navečer a vracet se bude nejspíš až v pátek.
Kdyby to ale přišlo před odjezdem,nikam by nejel...
Takový štěstí my ale mít nebudeme

snezenka123
5. zář 2018

@pintule01 tak to chápu a držím palce, aby to přišlo dřív..já bych ho na tvém místě asi už nepustila, bála bych se, že bude pryč řekni, že tě bolí břicho třeba...🙂

pintule01
autor
5. zář 2018

@snezenka123 on není doma,jen v Čr,a není to tak jednoduchý,přece ho nebudu držet doma,když se nebude nic dít

snezenka123
5. zář 2018

@pintule01 jasný..tak držím palce, aby porod stihl🙂

pintule01
autor
5. zář 2018

@snezenka123,díky...
Když nestihne,tak se taky nedá nic dělat no

snezenka123
5. zář 2018

@pintule01 však jo, hlavně ať jste v pořádku a porod je bez komplikací🙂

pintule01
autor
5. zář 2018

@snezenka123 možná už se něco děje,mám křížový bolesti a tlaky v podbřišku,uvidíme,co se z toho vyvrbí

snezenka123
5. zář 2018

@pintule01 držím palce, a co chlap?zůstává s tebou?

pintule01
autor
6. zář 2018

@snezenka123 ,kdepak,usoudila jsem,že z toho nic nebude a poslala ho do práce...
A měla jsem pravdu,zatím se nic nekoná

snezenka123
6. zář 2018

@pintule01 to je dobře, tak třeba to příjde až o víkendu, až bude chlap doma😉

pintule01
autor
6. zář 2018

@snezenka123 ,uvidíme,když ne,tak v úterý kontrola a říkal,že mě pošle do porodnice na vyvolání kdyžtak.
Takže mužskej už tak jako tak nikam nepojede

snezenka123
6. zář 2018

@pintule01 jj držím palce, aby to šlo samo🙂 já pokud bych měla tentokrát jít zase na vyvolání, zkusím klidně i ten nápoj, nebo budu chtít hamiltna

pintule01
autor
6. zář 2018

@snezenka123 ,tak já vůbec nevím,jak nyní vyvolávání probíhá,před téměř 11ti lety s holkou,jsem přijela do porodnice na vyvolávání,natočili mě a tím,že jsem byla otevřená,tak mi udělali klistýr,pak rovnou píchli vodu a nazdar.
Nezaváděli mi žádný tablety nic a za hodinku a něco byla holka na světě

snezenka123
6. zář 2018

@pintule01 tak klystýr je běžná součást předporodní přípravy a podle mě to není vyvolávání🙂i monitor se dělá automaticky, píchali mi vodu u druhého porodu i u třetího, a taky to není vyvolávání, ale urychluje to porod.
Vyvolání se dělá prostalginy, které se vkládají do pochvy a tím se vyvolávají kontrakce.

snezenka123
18. zář 2018

@pintule01 tak co, jak to nakonec dopadlo?

martik16
18. zář 2018

@pintule01 já bych si tipla, že to toho 6. V noci bylo... Jak se vám daří?

pintule01
autor
26. zář 2018

@snezenka123 No,malého už mám doma,ale Hamilton nezabral,možná až ten další a za den a půl teprve,malý se narodil 13.9. v 5:23 ráno

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru