Ahoj holky, chci se zeptat jestli také jste měly covid v tomto týdnu a bylo pak všechno v pořádku.
@mladamamka já Teda neměla covid, ale ve 37 týdnu jsem chytila nega hnusnou chřipku, že jsem nemohla nic a kluk je v pořádku 😉
Ahoj, já měla covid týden před porodem, nervy šílené... Ale ťuk ťuk, vše bylo ok 🍀
@mladamamka měla jsem ve 35, vše ok, neměla jsem ale žádné příznaky
Mela jsem ve 35tt, doma jsem byla 3 tydny v izolaci, kasel, ryma, ucpane dutiny, ztrata cichu, chuti, bolest celeho tela, unava, teploty nastesti do 38, zvladla jsem to jen s morskou vodou do nosu, zbytek leku mi nebyl doporucen, vse ok, dnes jsou mimcu akorat 2 mesice a vse v poradku
@lobella můžu se Tě zeptat jak dlouho se Tě covid držel
Segra mela covid ke konci tehotenstvi. Prezila to ona i decko.
@mladamamka tak nejhorsi byly asi 3-4 dny, to jsem vetsinu prolezela a bylo mi jako u chripky, pak uz jsem fungovala, musela jsem, covud mel i manzel a ten tyden a pul jen spal a doma jsme uz meli 2,5 letou, ktera mela jen den teploty a to bylo vse, takze bylo treba se ji venovat, varit a proste se starat, postupne behem 3 tydnu vsechny priznaky zmizely, zustaly jen ucpane dutiny a kasel a to zmizelo za dalsi 2-3tydny
@lobella Díky za odpověď. Doufám, že se mě to tak dlouho nebude držet. Ani nevím kdy mě vezmou na kontrolu. Do 9.8. máme karanténu.
@mladamamka at je brzy lip🙂...mne vsechny ko (gynda, kardio) take zrusili, takze na gynde jsem pak byla na ko po nejakych 7 tydnech, zaverecne kardio pred porodem s posudkem jsem stihla jen taktak
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja som mala covid v 5tt a potom v 21tt znovu a oba screeningy ok. Nemam skusenost teda v 34tt ale nestresuj sa najma 🙂 to moze byt pre miminko horsie jak samotny covid.