Celé těhotenství mám výtok, někdy je to méně, někdy více.. Občas mám ale pocit, že ze mě vyteče větší množství a mám pocit mokra dole.. Tak jsem si říkala, jestli se to stává? Ale je fakt, že se mi to včera nestalo poprvé. Máte s tím zkušenosti? Díky..
Presne jak pise @vendulka123. Taky ho mam, taky me to vylekalo (mam ho hodne rano po vstavani) ale u Dr. mi udelali test pH papirkem a nastesti negativni. Plodovka je pry bila nebo takova "vlockata" nebo zelena.
Hodne mamin ma problem s vytokem, ktery muze byt jak bily, tak ciry.
Děkuju 🙂 Hlídám se skoro pořád..
Taky jsem měla stejný problém a nebyla si jistá, hledala jsem radu na internetu. Až když mi opravdu praskla voda jsem pochopila, že to skutečně byl jenom výtok. Myslím, že pomalé odtékání plodové vody byste také poznala.
Plodova voda je naružovělá a jak pišou ostatni.vytk ma spousta těhulek a ja kolikrat i že mi tlači na močak tak mužete učurnout.taky bez intimky nedam ránu a daji se koupit Karetyšovi kapky nebo tak nějak a zkusiz na vložku jesti to zmodra je to plodovka.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mě se to stává také,bez intimky nedám ani ránu.Mám ji pořád navlhlou.Dokonce jsem i dvakrát byla na pohotovosti,tak mi dělali test na plodovku a je to jen vodnatý výtok.Ale pro jistotu,si můžeš také zajet do porodnice,aby se vyloučilo,že to plodovka není.Jinak ty vodnaté výtoky má prý většina těhotných žen . 😉