Čípek 2-3cm ve 36+4. Co to znamená,doktor říkal ze se to na nic nechystá. Ale mě takovy cipek přijde kratší už.
To je dlouhej cipek, hlavne delka cipku nic neznamena, muzes rodit dnes nebo taky za mesic stejne jako s cipkem 1 cm
Neznamena to nic, klidne se to muze zitra rozhet porod nebo muzes jit na vyvolani po terminu. V tuto chvili se nic nechysta, sle ja takovy cipek nemela ani v 25tt a na porod to tak nevypada🙂
Jsem taky 37+1, minuly tyden na kontrole 36+1 mi doktorka rikala, ze uz jsem dost otevrena a napsala mi cervix score 4.
Takže se to vlastně může otočit z nuly na sto během jednoho dne?
Taky mi říkal 36+5 že se nic nechystá, uzavřeno, čípek 3cm a s úsměvem, uvidíme se za týden.
37+3 mi praskla voda ráno, a při příjezdu na 3cm otevřená.
Opravdu nikdo neví kdy to bude 🙂
Klidně může u staršího v pátek nic se neděje vše v pohodě a v sobotu se narodil teď už to záleží na miminku v bříšku pro či se rozhodne je možné že to nakonec budou muset vyvolat to opravdu nikdo netuší
Klidne behem pul dne, v jinych zemich se pry ani cipek nekontroluje, protoze o nicem nevypovida. Ja mela u obou deti cipek zkraceny cca od 33tt a prvni sla 34+0 a druha 38+5
V 30 tt jsem byla na kontrole. Najednou skraceny čípek na 2.5 cm. Dr mi okamžitě dal 2 injekce kortikoidy na dozrani plic miminka a doporučil žádný stres a práce. Je pravda že mě hodně tlačil spodek. Chystal se na mě hemeroid a bolelo mě brocho.mam doma 2 letou slečnu co sem hodně zvedala a lítala kolem zahrady a domku.od tě doby odpočívám. Manžel se stara o práce doma a malou už nezvedam a všechno se vrátilo do normálu. Takže to přikládám tomu že jsem se ne chovala ke svému tělu jako v jiném stavu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja dnes 36+4tt jako ty a cipek 1,5 cm a jsem otevrena na jeden prst,maly hlavičkou naleha na vchod.Tak když rikal ze se na nic nechysta tak asi ano.Verila bych doktorovi.....Bud rada,ještě ma miminko cas a ja si taky říkám ze ma maly ještě čas 😁