Chystání na porod?

maky977
6. srp 2021

Ahoj holky,
za týden mám termín ( 14.8. ) a dneska cely den cítím tlak v podbrisku i ve spodku a boli mě hrozne trisla,ze nemůžu ani chodit,chodim predklonena,protože mě cely spodek poboliva🙈 nejsou to žádné pravidelně bolesti,ale jen mě zajímá,jestli se třeba některé z vás nerozjel třeba po par hodinách těchto bolesti porod🙈😃 Jo, už bych to chtěla mít za sebou🙈😂 dekuji🙏🏻❤️

codal
6. srp 2021

@maky977 klidně může být a klidně se to může ještě táhnout, bohužel, to ti nikdo neřekne, ať to máš brzo za sebou.

maky977
autor
6. srp 2021

@codal dekuji🙂❤️ Jen mě zajímá,jestli to takhle někdo měl a za par hodin se to rozjelo vis🙂 ale dekuji,jsi hodna🙂

fouskovi
6. srp 2021

@maky977 to nikdo opravdu nepovi zkus si dát horkou vanu a uvidíš

makovice88
6. srp 2021

@maky977 Tezko rict, muze i nemusi. Moje teta to mela jako ty. Silene bolesti trisel, chodit nemohla, tak ji strejda podpiral. Po dvou dnech uz ji to bylo divne, jeli do porodnice a tam ji rekli, ze uz davno rodi. Bratranek se narodil asi o hodinu pozdeji. 😂 Takze muzes porodit klidne jeste dnes, ale taky klidne az za 14 dni.

maky977
autor
6. srp 2021

@makovice88 dekuji za zkušenost 🙂❤️

miszulicka
6. srp 2021

Ja mám termín 19.8 a také bych to už ráda měla za sebou. Špatně se mi spí i ji. Měla jsem v úterý Hamilton v úterý večer mi odešlo trochu hlenové zátky a pak dva dny vždy ráno po troskách. A pořád jsem 2v1 .. 😔 malá se strašně až bolestivé tlačí na spodek. Chvílemi se až musím zakroutit jak se tam cpe nebo šmátra 🙂 tak snad už to brzy přijde. Ten konec je úmorny.

maky977
autor
6. srp 2021

@miszulicka tak tobe alespoň odešla hlenova Zátka,ale mě ještě furt ne,jen mám behavku a bolest trisel a tlak ve spodku🙈 a Hamiltona mi nedělali😞 tobe ho udělali sami od sebe? Nebo sis o nej řekla?😱
Jinak je to už dlouhé a bolestivé ten konec..to je asi nejhorší no,ale musíme vydrzet🙏🏻

miszulicka
6. srp 2021

@maky977 no nabídla mi ho a vzhledem k tomu že mám bolesti nohou a tak dál. Tak jsem řekla že ano. Paní doktorka říkala jak je vše v pořádku jsem otevřená čípek měkký tak mi udělala Hamiltona a já čekala že to přijde. A že se mi ulevi. Ale přesně člověk to musí vydržet..

lenulacek
6. srp 2021

@maky977 mě u první holky odešla zatka v porodnici a u druhé vůbec nevím ze nějaká byla 🙂 to je strašně individualni. Preju hodně štěstí a ať to mate rychle z sebou ❤️

maky977
autor
6. srp 2021

@lenulacek děkuji moc❤️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru