Dobrý den
Maminky měla bych dotaz jsem poprvé těhotná, jsem ve 37tt těhotenstvi termín mám 15 listopadu
Chtěla bych se zeptat zda třeba nekdo neví vím každý to má jinak
Od včera rano jsem měla vodnatý vytok pak hned zatím silný hustý výtok dvakrát dopoledne bolestí jak při menstruaci
Pak vytok žádný jen celou noc bolesti, dneska ráno zase vodnatý vytok jinak cely den bílí vytok po čůrání hned píchavé křeče dole až v konečníku a jakoby v rozkroku, a sem tam nachvili v podbřišku křeče, co to prosím může být zda by se chystal porod nebo je ještě brzy zatím mockrát děkuji :srdce:
@terina99 porod se takto určitě může chystat, můžou být změny na hrdle, ten silný hustý výtok může být i hlenová zátka, no, jak tu už bylo psáno..., jenže se takto může chystat klidně několik týdnů před samotným porodem, třeba já při velmi podobných příznacích v případě 1. porodu porodila ještě ten den, v případě 4. porodu jsem porodila až za měsíc (ve 42.tt), někdy jsem ani pořádně nic nezaznamenala a šup, porodila jsem, je to krapet věštění z koule často i pro zdravotníky 😉
Poslíčci. Můžou být každý den až do porodu.
@terina99 Být tebou tak se nechám zkontrolovat v porodnici, abys neporodila doma 😃🍀🍀
@terina99 už se to pomalu chystá ❤️
@vlasta1981 děkuji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@terina99 může se chystat. kdyby toho vodnateho bylo moc, může to být prasklá voda. hodně hustý výtok zas může být zátka. pokud chceš vědět víc a nejseš si jistá, zajeď na kontrolu. možná bych to v tomto týdnu i udělala. hlavně připravenou tašku 😊👍