Ahoj holky, nevím jestli je to normální, ale asi už měsíc v noci děsně chrápu, dokonce se i slyším! Manžel mě musel několikrát i probudit 😀 tohle jsem nikdy neměla a teď, jako když zapnou motorovku 😀 Máte to taky někdo?
Taky si teď v těhotenství sem tam zachrápu a slyším se 😀
jo jo taky jsem to měla poslední dva měsíce před porodem tak jsem spala sama v pokoji 🙂
Taky jsem se občas přistihla... 😉
Chce to pri spani vic podlozit hlavu, me to funguje a lip se mi spi, spim skoro v polosede a citim se rano odpocata 😉
Děkuji, že v tom nejsem sama, sem se styděla když mi to řekli, nikdy sem nechrápala a teď řežu špalky pořád!
Jo meli jsme to 🙂 manzel chrapal jak drevorubec, mala si to zvykla a od doby co je na svete a ma postylku s nami v loznici je to nejlepsi uspavani pro ni 😀 jinak na chrapani v tehptenstvi i mimo nej nevidim nic spatnyho pokud to tedy neni spojeny s apnoe apod 🙂
Taky jsem byla osočena z chrápání 😀 podložila jsem si hlavu a je klid 🙂
Neslysim se ale prej jo 🙂
Ja v těhotenství začala taky hodne chápat.Chudak manzel odchází na gauč🙂.Tak doufam,ze je to dočasne a po porodu to přejde.
Já jsem taky ke konci těhotenství chrápala, manžel se smál, že konečně není jediný, po porodu to přešlo
chrapu jak Baryn, az me to nekolikrat probudlo. Chrape i manzel a chrape i nas pes. Chudak dite, aby se vubec pak vyspalo 😀
Já chrápala tak, že jsem se sama budila s tím, co je to tady za hluk 🙂 Manžel mě nahrával a bavil se tím. Chrápala jsem každou noc, celý třetí trimestr. Ke konci to bylo nejhorší, když jsem byla těsně před porodem hospitalizovaná, prosila jsem o nadstandard, že to nemůžu spolubydlícím udělat 😀
ahoj nečetla jsem vše, ale od vánoc mi to manžel říká každý ráno. No a musím říct, že nezapírám, někdy vzbudím i sama sebe - doufám, že to odezní. Manžel spal za poslední týden už 2x v obýváku.
I já mám tento problém. Nikdy jsem na to netrpěla, ale od začátku těhotenství je to katastrofa. Přesně, jak píšete 🙂 manžela budí mé chrápání a dokonce i budím sama sebe. Doufám, že se to po porodu zlepší...
Tak snad to prestane i u mne. Chrapu tak, az se sama na to vzbudim nebo mne muj pritel postuchuje. Uplne se za to stydim. Jsem v posledim trimestru tesne pred porodem a mam pocit, ze se to tsk zesililo, jakoby svinu zabijeli. 😀 Nechtela jsem nadstandard, ale hodne zvazuju naf tim, protoze pri nadechu schrapu a pri vydechu mrncim. Je to des. Kdxz ma chlap nocni, tak mi to neva a jsem rada 😀 Myslite ze to prejde??? 😝 😵 🤐
Já se přidávám taky do skupinky maminek které chrápou jako dřevorubec 🙂 Chudák manžel je testerem špuntů do uší a dokonce i minulý týden to chudák poprvé nevydržel a šel spát do obýváku ☹ Normálně jsem před těhotenstvím chrápala jen když jsem měla ukrutnou rýmu, ale teď je to fakt záhul - dokonce to budí i mě. Ještě, že za chvilku bude malej na světě - tak doufám, že s bříškem odejde i chrápání 🙂
Kamarádka během těhotenství chrápala tak, že se manžel odstěhoval do obýváku 😀 ale neboj, po těhotenství jí chrápání opustilo 😉
Tak ja jsem se teda ze zvědavosti přítele ted ptala a pry jsem taky zacal pekne chrapat 😀 ale sam mi to neřekl..... 🙂
díkybohu...už jsem si myslela,že jsem sama 😀 😀 manžel je ze mě na prášky,pořád na mě v noci mlaská 😀 já už teď taky budím sama sebe a na dnešek jsem třeba skoro nespala kvůli tomu 😀 už se těším až budu po porodu...btw-manžel si mě taky nahrál,nejhorší zážitek slyšet se chrápat 😀
Noo... v noci nechrápu, spíš odpoledne, když na mě přijde únava a občas si zdřímnu. To bylo taky chrápání, že jsem se až slyšela... 😀 jednou mě i moje vlastní chrápání vzbudilo 😀
Taky jsem chrápala, manžel musel zavírat okno, abych nevzbudila sousedy 😀
U nás taky tak, běžně nechrápu, manžel taky ne a nesnáší to, když někde pracovně spí a někdo chrápe,tak se nevyspí. Ale teď už si zase stěžuje, že chrápu a taky mi to nahrál na mobil a sem tam spí vedle v pokoji. Měla jsem to tak i v prvním těhu, ten třetí trimestr a porodu zase vše ok,tak teď už ty 3 týdny nějak doklepeme a pak to snad bude zase v pohodě 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
já chrápu i netěhotná, ale co jsem těhu, tak je to horší - dokonce si mě manžel natočil zvukově, abychm u prý pak neříkala, že nechrápu 😀 ale je to normální - protože v těhotenství díky hormonům dochází k otokům nosní sliznice, po porodu by se to mělo napravit 🙂