Cervix score 4. Za jak dlouho to na vás přišlo?

koko123
22. říj 2020

Ahojky, včera jsem byla na kontrole, dnes 35+3tt a pohmatem mi řekla, že už cítí hlavičku a v prukazce mám CS 4 za jak dlouho to na vás přišlo?

ba2te
22. říj 2020

@koko123 To Ti vůbec nic neřekne, jak to měly ostatní 🙂 A myslím si, že podle toho ani nikdo neodhadne, kdy to přijde, zda dnes, zítra či za měsíc 😉 Z vlastní zkušenosti už říkám, že ty děti si dělají co chtějí 😂 Já měla 37+4 CS 0, na porod to vůbec nevypadá a rodit budu kolem termínu a za 2 dny mi praskla voda a bylo vymalováno 😂

meronym
22. říj 2020

@koko123 Od prohlidky, na ktere gynokolozka vyhodnotila CS 4, do porodu - 10 dnu. U predchoziho porodu praskla plodova voda pri CS 0. Druhy porod byl mnohem rychlejsi a celkove lepsi i diky pripravenym porodnim cestam.

terla
22. říj 2020

Ja mela CS 4od 34.tt,mala hodne sestoupla dolu,hlavicka nalehala,porodila jsem 35+4.U syna jsem mela 36ttCS 7 a porodila jsem 38+0.Tezko rict,myslim si,ze pokud je mimco uz hodne sestouple,tak to muze byt uz kdykoli.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru