Čerstvá krev na toaleťáku 32. tt, je to normální?

Ahoj maminky. Hledala jsem na netu, ale nenasla... Zitra začínám 33. tt a od včerejška me jakoby pícha v rodidlech, ale jsou to jen treba tri píchnutí behem minuty a pak treba pul dne nic. Cetla jsem, ze to je normální a ze se telo připravuje na porod. No jenze pred chvilkou jsem byla na záchodě a po utreni jsem si na toaleťáku všimla asi tri flicku čerstvé krve. Je to normální? Nemam žádné bolesti, poslicky, vubec nic. Pohyby cítím. Mam plasit nebo to nechat byt? Mate nekdo zkušenost? Dekuji!

ashley11
14. dub 2016

Tak přesně toto jsem měla taky. Ležela jsem tedy měsíc ale s odteklou plodovou vodou už na riziku a pak z ničeho nic jsem takhle začala mít krev jako vy. Doktoři mě uklidnovali bez jakéhokoli vyšetření,že se to připravuje ve vnitr na porod a že je to normální. Ano, skutečně se to připravovalo. Přesně za týden od tohoto krvácení jsem ve 33tt porodila.

lv
14. dub 2016

zajdi si na kontrolu, hned, může to být maličká žilka a tedy nic, ale s krví bych prostě šla se nechat prohlídnout. V porodnicích jsou na to zvyklí, vstřícní.

nejkulatoulinkatejsi
autor
14. dub 2016

Fuuuha, to je brzy... Snad to bude v poradku. Kdyz se utřu ted, nic tam neni. Každopádně asi radsi zajedu do nemocnice, dekuju.

ma_jo
14. dub 2016

@nejkulatoulinkatejsi A jsi si jistá, že je to z předku? Nejsou to hemeroidy?

nejkulatoulinkatejsi
autor
14. dub 2016

@ma_jo Ty nemám a jsem si jistá, byla jsem jen na malé právě.

hanickatoma
14. dub 2016

@nejkulatoulinkatejsi tak si umyj poradne ruce, a opatrne si zkus nahmatat cipek, jestli je mekky a rozsireny, asi bys mela radsi na kontrolu..

ma_jo
15. dub 2016

@hanickatoma ale to ma myslim smysl, jen kdyz jsi zvykla cipek kontrolovat pravidelne a vis jak ma vypadat.
Ja bych na tu kontrolu kazdopadne radsi zasla...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru