Zdravím vás maminky, máte prosím někdo zkušenosti s masážním kartáčem na celulitidu? Za dva měsíce mám termín porodu, a chci semtam aspoň cvičit, a hýždě a stehna si masírovat s olejíčkem celulinie od saloos 🙂
mne to vubec nepomohlo :( ja uz se s tim tak nejak smirila... porste to jde s vekem🙂
Takže spíš ještě vydržet a po porodu.. Myslím že to bude lepší, teď pravidelně cvičím na míči.. Tak aspoň něco. Díky za rady
Já sice nemám kartáček, ale objednala jsem si teď z Notino gel proti celulitidě, pravidelně mažu a myslím, že je to teda dost lepší.
Jediné co proti celulitide fakt zabira je cvico ve Wacushape - po porodu zkus, tricet minut dvakrat týdne, uz po peti cviceni je znat rozdil, teda nesmis asi kojit, myslim teda... spotis se jako cune a ty latky, které telo produkuje pri fyzicke zatezi asi v mliku nejsou pro mimi to nej-jsem to nekde cetla, tak nevim
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@nonfood jako kdyz se budes mazat a masirovat fakt poctive 2x denne tak to bude videt. Ale v tehu se to smi? A myslim.naprosto zbytecne protoze telo funguje jinak v tehu. Nechala bych to az po.