Ahoj, jsem v 7. měsíci těhotenství a mám rýmu a hlavně ucpaný nos. Ráda bych si koupila bylinnou mast Psí sádlo Dr. Weiss (název zní hrozně, ale ze psů to není), ale chci se ujistit, zda se může mazat v těhotenství. Mazala bych to především pod nos a na spánky. Nevíte někdo? Většinou, když jsem takhle nachlazená, tak mi to přejde do ošklivého kašle, tak bych tomu chtěla zabránit.
@1velrybka Já osobně bych se nebála, protože si barvím vlasy, používám krémy, řasenku... Tak toho je dost umělého a určitě se to v nějakém stopovém množství do těla dostává. A v těhotenství jsem si dělala bylinné odvary na inhalování, aby se mi uvolnil nos, taky to jde do sliznic. A třeba v těhotenství doporučovaný Pinosol (kapky na rýmu) je taky s eukalyptem a mě vždycky přišlo, že je to docela síla, úplně to vypaluje...
V těhotenství ani při kojení nevadí. Mně psí sádlo zabírá líp jak antibiotika na kašel, krásně uvolní rýmu a je super i pro děti. Dokonce můj syn je atopik a když ho s tímto namažu, tak ani ekzem mu to nedráždí. Je to výborná věcička! 🙂
Stejně tak sirup Stopbacil nebo Stopkašel -od stejného výrobce.
@zuza01
@nasekuratko
Holky, tak díky za rady, já jsem si říkala, že by to snad vadit nemělo, ale tak nějak to ve mně trochu hlodalo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mám ho doma, v příbaláku nic není, ale podle mě bylinky a včelí vosk nemůžou nic udělat... V lékárně budou vědět. Tady je stejný dotaz http://ryma.heureka.cz/dr-weiss-psi-sadlo-mast-...