Bříško v 36+2tt. Měly jste také tak nízko?

siima12
17. čer 2023

Ahoj všem, chci se zeptat taky jste už měli bříško takhle nízko v tomhle týdnu?😊 čekám 2 miminko, první dcera se narodila v 39+0tt. Bříško jsem měla nahoře. Teď ho mám níž, tak by mě zajímalo kdy to přijde. V kolikátém týdnu jste rodily vy druhé mimi?😊

laxesis
17. čer 2023

Já ho měla dole minule od 32tt, rodila jsem 35+něco 🙂 a přijde mi, že bylo ještě o fous níž.. ale tvar kapky mělo bříško celé těhotenství, tak se mi to blbě odhaduje :D

petul32
17. čer 2023

Me kleslo (ac to mozna dle fotky nevypada) dnes 37+6. Treti tehotenstvi, ale verim, ze jeste par dnu mam… prvni jsem rofila 40+3, druhe 39+5

malinkata
17. čer 2023

@petul32 no Vy to už máte za pár. Krásné

malinkata
17. čer 2023

@siima12 nepřijde mi nízko.
Já rodila 4 X.
První dvě ve 39. Třetí ve 34 a čtvrté vloni též 39.

rihova1
19. čer 2023

@siima12 jsem 36+1tt. 4té těhotenství , první jsem rodila 40+ , dvojčata 39+, a poslední dceru ukončený 41tt. Jsem zvědavá kdy budu rodit teď. Mám ho taky níž. Ale uzavřena na všechny západy. Ono i záleží jak tam malé leží.

siima12
autor
19. čer 2023

@rihova1 Přesně tak😊 někdy cítím hlavu hodně dole jak tam tlačí 🤭 dnes už 36+4tt a už se těším až se rozhodne jít ven😁

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru