Bříško níž. Zdá se Vám?

andrejicek24
26. říj 2019

Ahojky. Prosím potřebuji radu od někoho zkušenějšího. Dneska jsem 29tt a od včera malej leží jen dole a dovádí tak na močáku.. Jenže ve čtvrtek jsem byla na kontrole a bylo mě řečeno, že mám břicho moc nizko, že předčasný porod může bejt.. . Přitom o čípku se ani nezmínil takže asi v pořádku.. Přikládám i foto břicha. Prosím mamky opravdu mám břicho nízko? 29tt je na porod fakt brzy 🙏🙏

evula19
26. říj 2019

já dnes začínám 30tt a malé mám pořád jen na močáku..mám teda pupek tak poloviční, ale tím, že je miminko dole, tak ho mám taky níž. Nestresujte se.

zirafka11
26. říj 2019

Upřímně já to nedokážu poznat, jestli je břicho nízko nebo ne...přijde mi, že to je jen tvar. Já sama mám 14 dní do termínu a někdo už mi říká, že mi břicho kleslo, ale mě to ani nepřijde.

widowblack
26. říj 2019

Tohle mi moc nízko nepřijde

radullah
26. říj 2019

@andrejicek24 mám pupík řekla bych podobně od 28tt, ptala jsem se na to v poradně a mudra na mě koukala, jako, že se moc pozoruju a že úplně v pohodě :D Hodím sem fotku z mobilu na porovnání 🙂 Každopádně, bráško mi klesne víc, když je malý dole a když se zrovna zase nějak vyštrachá víš, je dole míň. Asi prostě gravitace. :D Řekla bych, že se spíš směrodatné, jak moc hlavička naléhá na spodek a jak dobře drží čípek. Já mám čípek kratší už od začátku (zítra začínám 32tt), mám ho zkrácený konizací a vypadá to, že by mohl i tak vydržet cca do 36tt tak jako s první dcerkou.

radullah
26. říj 2019
hasara33
26. říj 2019

@andrejicek24 Ahojky, já měla malou zaraženou úplně dole od nějakýho 20 tt a nakonec jsem rodila dva dny po termínu takže v klidu 😉

dat
26. říj 2019

Ahojky, ja ho mela dole po cele tehotenstvi..ale ze se mala posunula niz sem poznala tak ze se mi najednou lepe dychalo, tlak na hrudnik byl mnohem mensi.. 🙂

marketaholasova
26. říj 2019

Mám 2 dny do termínu a bříško pluje dolů nahoru jak jsem i utahaná. Na čípku ji mám prilepenou už od nějakého 28 tt. A podle doktorky hned tak rodit nebudu. Male se nechce a ani se me neposouvá nález na čípku. Stagnujeme na cs3 už 4 týdny. Mám pít malinik a milovat se a třeba se uračí. Doktorka ji dává šanci do čtvrtka kdy mě pošle na kontrolu do nemocnice a případně vyvolání. I když bych si přála už aby byla venku.

astyna88
26. říj 2019

Brisko dole vypada fakt jinak, to poznas 😊 zkusim nahrat fotku par dni do terminu.

astyna88
26. říj 2019

Ja na zacatku 40.tt, za 5 dnu se syn narodil.

jitulka87
26. říj 2019

Ja mela taky brisko dole..nebo na me alespon okoli reagovalo, ze je dole uz v nakym 33tt. A rodila jsem planovane ve 40tt. Maly byl natlaceny hlavickou dolu uz 3 tydny pred urcite...

balogis
31. říj 2019

Já neměla břicho podle mě vůbec dole a za čtyři dní byl malý na světě,foto je 38+1 a 38+5 se Míša narodil.asi se dle toho nedá řídit

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru