Dnes jsem si nahmatala bouli v oblasti třísel dost bolestivou a oteklou. Jsem 37tt a nevím zda s tím něco můžu udělat. Poradíte
Pokud je to boule a nejde o zapařeninu v důsledku mechanického tření, rozhodně bych jela k lékaři, protože to místo a jeho okolí je dost zapálené.
Holky děkuju a pojedu ať si ještě víc neublížim
@jennalora napiš prosím co to bylo. Děkuji
Furunkl. Může to být oslabenou imunitou, nebo jen zarostlý chlup. Bolí to jak sviňa. Za chvíli se bezbolestně ani neposadíš. Na pohotovosti ti to rozříznou, vymačkají hnis a dají ti dren a antibiotika. Je to svinstvo.
Tak hlásím že jsem opravdu musela na chirurgii a rozrizli mi to. Vytekl hnis a krev. Údajně zarostlý chloupek
@natysnovec abces
@jennalora to znám. Mám zjizvená stehna. Poprvé se mi to udělalo u druhé dcery.😓
@natysnovec taky až u druhé...ale ta bolest byla šílená. Navíc ještě těhu
@jennalora Ano je. Já mám teď něco podobného menšího v trisle ale nechce se mi k doktoru.😓
@jennalora Od té doby co jsem byla na chirurgii a doktor mi řezal skalpelem na živo tak už tam nechci 😭
@natysnovec tak přeji ať se to nerozjede. Ať nemusíš letět jako já na chirurgii
@natysnovec mě tam dal sprej,který vůbec nezabral takže vím co to je řezat na živo 😭
@jennalora Ja to píchnu když tak doma. Nebo kámoška sestřička.
@jennalora Ano a studělo to?
@natysnovec jj šíleně studené
@natysnovec ještě by na počátku mohl pomoct Višněvského balzám nebo černá mast, napatlat vyšší vrstvu a přelepit.
@miryp To nepomáhalo vůbec. Zkoušela jsem všemožné varianty. A nic nepomohlo pak už jen skalpel.
@jennalora Ano. Je to mazec. A já mám teď strach protože to mám v třísle.
Kup si černou mast, když se to podchyti včas, tak to ta mast vytáhne.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@jennalora muže byt tříselná kýla.. radši bych si s tím zašla k doktorce nebo na pohotovost