Ahoj holky, jsem v 37tt a už druhý den mám tvrdnuti břicha a bolesti jako při menstruaci. Včera na kontrole čípek 1cm, mekky, prostupny pro prst.
Máte někdo zkušenost, že by to mohlo signalizovat porod? Od včera mam ke všemu hojný výtok, který vypadá jako voda, ale bílý. Omlouvám se za popis :nevim: měla ste to některá taky tak? Prosím o zkušenosti.
@pajulisek nerada bych zbytečně plasila, není to nijak pravidelne prave. Všude čtu, že by se to mělo opakovat v nějakých intervalech🤔
Jen nevěř pravidelným intervalům a nech se radši zkontrolovat.
Az to bude pravidelny, muze byt pozde. Za kontrolu nic nedas
Já tedy budu mluvit jen za sebe, protože některá porodí jak nic a pomalu o tom neví, ale já teda věděla, že rodím, to se nedalo s ničím poplest. Tvrdnutí břicha a bolesti jsou příprava na porod dost pravděpodobně. Mně se osvědčila teplá koupel, jeden pátek jsem myslela, že už a povolilo to a další pátek taky že to bude ono a když jsem lezla z vany už jsem věděla, že rodím. Ty stahy zesílily a šly cca po pěti minutách. Pak už jsme jeli do porodnice. Ale jestli tě to uklidní, jeď do porodnice na kontrolu, nebudeš ani prvni ani poslední 😉
Vůbec nemusí být pravidelné já měla u obou kluků křížové bolesti a kontrakce rozhodně n nebyli pravidelné
@fouskovi Přesně jako já, taky jsem měla jen bolesti v kříži, a nepravidelné, takže jsem ani nepostřehla že rodím. Do porodnice jsme dojeli na poslední chvíli.
Jak si dopadla?
@pajulisek nakonec to nějakým způsobem ustalo, sem tam mi ztvrdne bříško, ale nic hrozného. Tak nevím, co to bylo. 🤦♀️
Mozna silnější poslíčci
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Měla jsem to taky tak a rozjížděl se mi porod,jela bych do porodnice být vámi