Bolesti v podbřišku v 39+2tt, je to normální?

hanzbl00
2. únor 2015

Ahoj všichni 🙂
Zajímalo by mě,jestli měl někdo něco podobného a co to znamená..Včera sme byli s chlapem na procházce,prcka cítím fakt už uplně někde dole tak se mi po chvíli i špatně chodí,no a po procházce to začlo,bolesti v podbřišku jako při silnější ms,trvalo to po chvilinkách až do večera,v teplý vaně mi bylo ještě hůř tak sem musela po chvilince vylíst..No nakonec sem to zaspala,ale dneska sotva chodim,nemůžu skoro ani sedět vždycky pak začnou ty ms bolesti a mám pocit,jak kdyby měl prcek vypadnout 😕 Měli ste někdo něco takovýho před porodem?nebo už je to normální,jak je prcek dole?..Minulý týden na kontrole CS 2 a zavřená na deset západů,jen hlavička hodně dole

vashti
2. únor 2015

No já bych teda asi jela k doktorovi, když mě takhle bolelo břicho s dcerou, tak jsem nakonec přijela do porodnice otevřená na osm. Dva dny předtím u doktora taky žádné náznáky. Kontrakce to nebyly, ty se mi rozjely, až když mi praskli plodovku. (Takže ano, nepoznala jsem, že rodím, kdyby mě muž nenutil, že tam pro sichr sjedeme, tak rodím doma.)

hanzbl00
autor
2. únor 2015

no jenže když ležim tak je to celkem ok,jen fakt občas mi ztvrdne břicho a jinak nic,mám to jen když sedim nebo chodim,tak fakt netušim co to je 😖

apacheee
AMBASADORKA
2. únor 2015

Byt tebou,radsi zajedu.Nebo jeste zkus znovu teplou vanu,co to udela.A jeste u tech bolesti koukni na cas

vashti
2. únor 2015

Nechci tě plašit, ale přesně takhle jsem se doma potácela, sprcha měla nulový efekt, bolelo tak nějak pořád, ale ne nic nesnesitelného (s kontrakcema se to nedá srovnat), prostě to divně tlačilo. nevěděla jsem která bije. Byla jsem 39+5 a za dvě hodiny jsem měla malou v ruce. V nejhorším tě pošlou domu, a ve 39+2 tě nikdo ani nemůže považovat za nedočkavku, co jede do porodnice jen tak. Možná to ale fakt nic není... dej pak vědět.

hanzbl00
autor
2. únor 2015

ale tebe to bolelo i když si ležela,nebo ne? právě kdyby to bylo furt tak jedu hned,ale když ležim tak je mi dobře,jakmile se zvednu a chodim tak mě břicho táhne uplně dolů a začnou ty bolesti,pak si lehnu a je to zase dobrý..Tyjo druhý těhotenství a vim prd 😀 včera sem teda už fakt myslela,že pojedu,lítala sem na velkou a do toho ty bolesti,ale nakonec se to večer zmírnilo a zaspala sem to,no a dneska je to lepší jen když ležim

thesun
2. únor 2015

@hanzbl00 taky bych neváhala a jela k doktorovi, může to vzít celkem rychlý spád..... 🙂 držím palce 🙂

vashti
2. únor 2015

Když jsem našla klidovou polohu, tak mě nebolelo nic. Jestli máš navíc vyprázdněný střeva... (to je podle mě další ukazatel, že už by se miminko mohlo chystat ven)
Nic si z toho nedělej, taky jsem podruhé těhotná a že bych byla expert, to ani omylem :D

terula1
2. únor 2015

Šupajdi do porodnice nebo pokud mas porodni asistentku svou tak ji zavolej . U kazde rodičky je začátek porodu jiný .Vždy prokazatelne je co mame vseci stejne je ze pred porodem je nam zle tim myslim ze se nam pritize nejsme sve .Rikame si tak dnes bych rodit nechtela necitim se dobre prave naopak to je blizici se porod samozrejme nemohu odhadnout za jak dlouho . Rid se instiktem nenech se od doktoru odbejt a rekni ze tam chces zustat u nas se to spoustu rodickam ktere si to vydupali vyplatilo . Drzim palecky 🙂

lhubajda1
2. únor 2015

Ahoj, tak s MS bolestí v podbřišku mám také zkušenost. Dneska jsem byla na kontrolním monitoru, dvě kontrakce, takže Takovou bolest mám také a Dr. mi říkal že mohu klidně porodit. 🙂 také záleží jaký máš práh bolesti. Ale pokud se bolest nemírní nebo trvá stále jela bych hned.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru