Ahoj všem...jsem ted ve 30.tým týdnu a občas mne pobolívá v podbrišku,hlavne kdy se namáhám,chodím dlouho...je to jako pri menstruaci 😒 Na kontrolu jdu až v pondelí..Múže to bejt roztahování delohy?Mela jste to nekterá? 😕
Já to mám už několik týdnů a dost intenzivní, bolí mě nejen v podbřišku, ale i záda, kyčle, v tříslech a prostě všechno. U doktora vše ok a prý je to normální, mimísek roste, roztahuje se děloha a povolují vazy... nebála bych se. Jen pokud by to bylo hodně moc bolestivé a trvalo i třeba při odpočinku či v noci ve spánku, tak bych jela na pohotovost...
Dekuju Vám...no zejtra se skusím stavit u doktorky radši.Jsem prvorodička a mám strach ze všeho..Moc bolestivý ani ne ale nepříjemný,nevím no..Pohyby furt cejtím a břicho netvrdne asi..🙂
|Už se nám to krátí... 😝
No mně to je nepříjemný pořád, pohyby taky pořád cítím a břicho netvrdne, ale jak jsem psala, trápí mě to už dlouho, tak to beru jako normální, uvidíš u doktora.. dej pak vědět 🙂 Jj za chvíli budou mimoušci s náma 🙂
Taky jsem ve 30TT a přesně tohle mě začalo trápit.K doktorovi jdu v pondělí a tak uvidím.Dnes jsem docela dlouho žehlila a tak to připisuju námaze,ale pokud to neustane tak radši zítra pojedu.
Ahojky...no mne to přestalo,akorát nahoře u pravýho žebra ted 😀 Večer se hrozne převalovala,a pak i takový jako žblnknutí uvnitř nebo prasknutí jsme slyšeli 🙂 Mám ze všeho strach...Neslyšla to nekterá taky? 🙂 Jinak já žehlim v sede...
Snad to do pondelí vydržíme s prdelkou...už se nemúžu dočkat pondelí 🙂
Jj kliid, určo to vydržíte 🙂 Zbytečně nestresujte..
no to já stresuju furt 🙂 Prvorodička a vím prd...včera mne ten zvuk ale vystrašil teda 🙂
Prý se to stává, tady ty zvuky.. Já jsem taky prvorodička a stresovala jsem kvůli každému detailu, ale už jsem se nějak uklidnila, pokud cítím pohyby a nemám nějaké nesnesitelné bolesti nebo až moc nezvyklé projevy, tak to beru jako přirozené, u doktora vše ok, tak radši zbytečně nestresuju, ať to nepřenáším na miminko, jen se na něj těším a ven už prostě nějak musí 🙂
To jo...nejak musí ven 🙂 já myslela že mi praskla deloha nebo voda 🙂 taky už se na ni těšíme...pohyby cejtím furt aj príliš asi... 🙂 Držím palečky at nám vše dopadne dobře..
no já si připadám jak boxovací pytel 🙂 ta naše cácorka do mě pořád kope, dloube a když ležim na boku tak to dokonce lechtá... 🙂 taky jsem ve 30tt a moc se těším až bude venku...nejhorší je že mě každou chvilku trápí zuby a to je mazec...a žehlím jen to nejnutnější, co jde hned složím. akorát na malou žehlím vše ale to je hned hotové... 🙂
@monikaadamc to jo..taky lehtá občas 😀 Musíme to vydržet ješte tak 2 měsíce aspon 🙂 Já zatím zuby OK..To já žehlím taky vše v sede 🙂 Taky holčička jo? Asi jsou holčičky víc akční 🙂
no to asi jen v tomhle kraji... 🙂 od bratránka máme v rodině samí chlapáky 🙂 no ty zuby jsou fakt síla...
My čekáme chlapečka a je teda hodně akční 🙂 Úplně mi nadzvedává břicho a kolikrát ty jeho kopanečky i zabolí 🙂 Ale co bychom pro ty prďolky nevydržely že? 🙂
@lubi29 ze me se cas od casu ozve takove lupnuti jako kdyz lupnes blechu mezi nehty.. i pritel to slysel.. podle sestricky u dr to nic neni.. nekdo rika ze mimco lupe kotniky, nekdo ze praskla voda.. v tom pripade mi voda praskla uz asi 30x..
Co se kopancu tyka, tak u nas je klid dokud nezacnu pripravovat jidlo (jal to muze vedet, smudla jeden) a pak samozrejme po jidle. Jinak posledni cca tyden mam vecer co vecer s temer na hodinu presne poslicky.. jak si driv mohli podlr me sousedi ridit hodinky jak jsem chodila na wc tak ted jak si v noci chodim dat sprchu na uklidneni
Holky, vsechny to uz mame za par.. tak drzim palce at je to vsechno az dokonce v pohode
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pokud jsou to intenzivnější bolesti připomínající menstruační, jela bych raději k dr.