Bolesti v podbřišku jako při MS ve 33tt, poslíčci?

lenkalenka666
10. únor 2015

Ahoj holky, omlouvám se možná za hloupý dotaz, ale jsem prvorodička a tak nemám žádné zkušenosti. Jsem momentálně v 32+3 tt a včera jsem měla večer hroznou bolest v podbřišku, jako když mám dostat měsíčky a trvalo to asi přes půl hodiny. Pak to přestalo byl na chvíli klid a za chvílí se to objevilo znovu a to trvalo asi tak 10 minut.
Pak už byl po zbytek večera klid. Nevím co to přesně může být, že by poslíčci? Když jsem byla před týdnem na kontrole tak mi dr. řekla, že mám zkrácenej čípek na 2 cm a jsem otevřená na špičku prstu.
Máte prosím někdo zkušenost co by to mohlo být?
Moc vám všem děkuji za rady.

cervenakarkulka
10. únor 2015

Takhle muzou zacinat kontrakce i poslicci, zavolej doc, jestli te radsi nebude chtit videt kvuli tomu cipku.

chlonyka
10. únor 2015

Ahoj,jsem ve 27tt a mám to samé a k tomu jeste tvrdnuti břicha... Zavolej si radši doktorovi,ja mám nařízeny klid,hodně magnezia a ležet....

annaluciapetrzel
10. únor 2015

okamzite na gyndu!!!!!! takto jsem porodila. Prosim te HNED!!!! muzes rodit. je potreba dat kortikoidy na dovyvinuti plic ditete etc. val rovnou do nemocnice.

sisinka74
10. únor 2015

mam to taky. Zkracuje se mi cipek, tvrdne mi bricho a bolesti na MS jsem taky mela. Musis to rict v nemocnici. Mne okamzite uvazali na luzko a pokud do pondeli bude zhorseni, nastupuji do nemocnice na kortikoidy. Nechapu, ze te doktorka neupozornila na tohle, kdyz mas cipek zkraceny a jeste jsi otevrena, ze bys mela mit prisny klidovy rezim.. Ja poctive lezim, beru magnesko a utrogestan a to tvrdnuti uz tak neni caste a bolesti na ms se uz nedostavuji. Drzim palce.

veronikaka
10. únor 2015

Já bych to taky nenechávala. Řešila bych to s doktorem, anebo pohotovostí. Raději si poležet v nemocnici na infuzích než rodit předčasně. Jseš v blbým týdnu ... Já rodila v 35 tt a s mimi (nyní dceři 4 roky) se to táhne téměř celé dětství ...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru