Zdravím všechny. Chtěla bych se zeptat, jestli máte některá podobnou zkušenost. Totiž poslední 4 dny mě začaly bolet klouby na rukou. V noci mě to i budí a je to silnější než přes den. Nezaznamenala jsem nějaký znatelný otok. Jen to je spojené s "mravenčením". Chodím už na pásy o nemocnice, další mám v pátek, určitě jim to tam řeknu. Jen jestli nemáte zkušenost, co na to pomáhá? Děkuji moc.
Mě bolí jen uprostřed hřbetu ruky, jako by mi tam přeskočila kostka.Kdyby zápěstí, ale tohle mi hlava nebere 😖
Boli me to taky a nemuzu ani zatnout ruku v pest, pak se to behem dne zpravi. Krome toho me trapi zaha, takze ani ted moc nejim, tvrdne bricho cely den, krece v podbrisku a zadech, spatne vidim, huci v usich a boli predni zuby. Chci poznat toho, kdo hlasa, ze tehotenstvi je nejkrasnejsi obdobi zeny 😀 Ale stoji to za to. Musime vydrzet 😀
Ahoj, mě takhle klouby bolí už 4 týdny, za poslední 2 týdny - s nástupem 3. trimestru se to rapidně zhoršilo. Každé ráno chvíli trvá, než prsty rozhýbu, jak píše @sisinka74, nemůžu dát ani ruce v pěst. Nějak horentně mi nenatékají, jen je znát 12 kg navrch. Buďte rády, holky, že vás to bere až teď, jak říkám, já s tímhle bojuji už měsíc... 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nepomůže nic, jen porodit. Bohužel další z řady nepříjemných "slastí" souvisejících s koncem těhotenství 😉