Bolesti bříška ve 32.tt. Jak řešit?

tynus13
22. zář 2019

Zdravim všechny maminky, tehulky jsem prvorodicka a mam dotaz..od rana mam napravidelne bolesti briska podobne jako menstruacni bolesti, a takovy zvlastni tlak jako kdyby na velkou ale to se mi nechce
, po precteni par diskuzi jsem si dala vlaznou/teplou vanu nachvilku to ustoupilo ale uz to citam zase, pridala se do toho i taková neprijemna pichlava bolest..jsem 31+3 tak nevim jestli mam vyrazit do nemocnice, bojim se predcasneho porodu ze by to miminko nezvládlo..:(
Predem dekuji vsem za rady a odpovedi

kkacca
22. zář 2019

Nezlob se, ale bojis se, ze by to dítě nezvládlo a do nemocnice nejedes? Samozrejme, ze mas jet do porodnice pokud se ti něco nezda a ve 32.tt není předčasný porod tragedie..

tynus13
autor
22. zář 2019

@kkacca Ne ze se bojim jet do nemocnice kvuli tomu ze by to miminko nezvladlo, asi jsem to spatne napsala myslela jsem to tak ze nevim jestli mam jet, a ze mam strach z predcasneho porodu.

kkacca
22. zář 2019

Necekala bych, max pojedes domu v klidu s tím, ze jste oba v poradku...

tynus13
autor
22. zář 2019

@kkacca Dobre, tak radeji vyrazíme..dekuju..

kkacca
22. zář 2019

@tynus13 nz 🙂

krista25
22. zář 2019

@tynus13 dej pak vědět jak si dopadla 😊

lery92
22. zář 2019

@kkacca Ve 32tt je předčasný porod velká tragédie .Cca 10% šance na doživotní respirační a motorické postižení .Takže až na tohle s tebou souhlasím.
@tynus13 Doufám že už si v nemocnici !

tynus13
autor
22. zář 2019

Ano byla jsem tam, jsem doma..vse je v naprostem poradku..dostala jsem magnesium
Miminko i delozni cipek je v poradku
Dekuji 😊😊😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru