Ahoj holky jsem v 37 tt, konkrétně 36+5. Dnes ráno jsem šla do poradny a těsně po natočení monitoru mě začalo bolet břicho na pravé straně spíš dole, doktorce jsem to řekla když mi dělala ultrazvuk, zaměřila se na tu pravou stranu, ale nic co by mohlo způsobovat bolest neviděla, miminko v pořádku. Brali mi i krev a výsledky v pořádku. Poslala mě domů s tím že mám odpočívat a pokud by se bolesti zhoršovaly, mám přijet. Neřekla bych že je to horší, ale ani lepší, nevíte čím by to mohlo být? Když ležím v podstatě to nebolí, ale jak si jdu třeba jen pro pití tak to bolí dost. Při změně polohy v posteli to taky vždycky chvíli bolí. Říkám si, že pokud by to bylo něco vážného tal ta bolest přece nepovolí…
@martulka88 to právě nevím, v noci mě ta bolest nechala spát, ráno po probuzení nebolelo nic a teď to zase cítím, ale spíš to tak jakoby táhne. Uvidím jak to bude přes den vypadat. Příjemné to není, ale vydržet se to dá.
@lucianka14 Já jsem 38tt a bolí mě vazy - nejvíce, když se přetočím a nebo pak i když vstanu kolikrát z gauče. Trvá i několik minut, než to povolí. Tak uvidíš.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lucianka14 A nejsou to vazy? Nebo to bolí stále i tolik hodin?