Bolest v břiše 39tt

nikoulinka
8. dub 2018

Ahoj holky. Pro někoho možná stupidní dotaz, ale já raději se ptám... mam termín 17.4. Posledni kontrola u mě proběhla v úterý. Vše bylo v naprostem poradku a dle vyšetření, ktera mi mudr udělala, se porod jeste zdaleka ani nechystá. A ted k "problemu". Už přibližně dvě hodiny (v kuse), mě při nádechu strašně picha v břiše. Při vydechu uz ne. Dělá mi to jen v sede. V leze to neboli. Tepla vana nic nezmenila. Nic jineho nebolí. Setkala jste se nektera? Jedná se o druhe tehotenstvi. U prvniho jsem mela bezne kontrakce a prirozeny porod. Ze by nejaka dietni chyba? Nebo, ze by se mala.otocila nejak, a na neco tlaci? Jen dodam, ze pohyby citim normalne, bricho netuhne... diky za zkusenosti

priefi
8. dub 2018

@nikoulinka nemela jsi neco nadymaveho? Takto se nekdy projevuji vetry, je to docela neprijemne a je to takove pichani pri nadechu. Zkus si dat neco, co Ti pomuze se odplynatit. Pokud ani to nepomuze a bude se to stupnovat, tak uz to muze byt porod. Ale dle toho, co pises, bych rekla, ze spise ty vetry

nikoulinka
autor
8. dub 2018

@priefi je fakt, ze dnes varil chlap takove to co dum dal :D ... uz se to trochu uklidnilo. Zkusim si dat tedy i espumissan. Diky moc za radu 🙂 na pirod to prave taky netipuju...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru