Bolest třísel a břicha ve 33tt, poraďte

haninav
4. čer 2015

Ahoj jsem ve 33 tt a od rána mám šílené bolesti třísel a bolí mě k tomu celé břicho už nevím co s tím, zkusila jsem všechno (polohu na kočku, nafukovací míč apod.). Ta bolest je nesnesitelná. Do toho mě maličká v bříšku tlačí ze všech stran. Mezi tím mě ještě chytla bolest v pod bříšku jako bych to měla dostat a pak to po chvilince ustalo. Z té bolesti je mi i do breků a na zvracení. Prosím o radu. Děkuji 🙂

ehh
4. čer 2015

@haninav ve 29tt jsem ráno vstala bolesti zad břicha kontrakce nepravidelny. Jela jsem po půl dni k mudr . zavolal rychlou a jeli do Motola. Naštěstí jsme ještě 2v1.. Byt tebou jedu do špitálu a to hned. Tam te vysetrej, bolesti břicha to už bych jela ted už vím,taky mi bylo na zvracení a chtělo se mi brečet. Nečekej na nic a jed

haninav
autor
4. čer 2015

Mě k tomu ještě doprovází bolest vagíny, je to fakt bolestivý. teď se to už zmírnilo, ale neudělám pořádně ani krok, protože to při chůzi bolí jako blázen :/

cernovlaska
8. čer 2015

@haninav taky bych radši jela do porodnice, když ti to začalo dneska...mě to bolí už hodně dlouho, co mi začalo růst břicho, hodně mě bolí třísla a stydká kost a občas i bolesti na MS, ptala jsem se dr a ta mi říkala, že čím více těhotenství, tím je to pak bolestivější. Ale vzhledem k tvému prvnímu těhu bych se radši jela nechat vyšetřit, můžou to být poslíci, ledviny, porod anebo vůbec nic...držím pěsti!!!

eliheli
23. lis 2015

Ahoj haninav, můžu vědět, jak to dopadlo? Já jsem totiž teď ve 33 tt a podobnými bolestmi trpím od 21 tt, které se postupně zhoršují, ale jsou období kdy je to lepší a kdy se ani nepohnu bolestí. Bolí třísla, záda, stydká kost jak čert, tvrdne mi břicho a do toho před týdnem poprvé poslíčky, mrňous byl hodně dolu a příšerně tlačil až mi bylo do breku. Ustála jsem to a po 3 dnech úleva..nejela jsem do nemocnice. Čípek mám v pořádku a dr pokaždé říká, že je to normální. Prý někdo na to trpí a někdo hold ne. Je to mé první těhu. Poslední kontrolu jsem měla před 3 týdny, teď mě čeká za 2 dny a nemůžu se dočkat.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru