Ahoj. Chtěla bych je vědět jestli je to " normální". Jsem ve 31 tt a strašně mě boli stydká kost a tak celkově ta " dolní oblast". Když letim nemůžu se ani otočit, stát na jedné noze, chodím doslova jako kachna. Chůze mi děla velké problémy. Je to ve 31 tt normální ? Žádné jiné problémy nemám. Děkuji
je to normální, je to hormonama řízené rozvolňování pánevní oblasti, příprava na hladký porod (trochu se ty kosti rozestoupí při průchodu hlavičky). Taky jsem to měla -jak kdyby člověka někdo nakopl do rozkroku...pár dní po porodu mě to odeznělo...ale vydržet to, co? Pomáhalo mi trochu polehávat na boku s polštářem mezi koleny, a chodit pozvolna, bez spěchu -ani se to jinak nedalo..
Moc děkuji, jen jsem potřebovala vědět ze se nic neděje. Boli to teda opravdu hrozne připadám si strašně nemotorne 😉. Mě se vždy uleví když si sednu na míč. Ale zajít někam to už je opravdu něco. Díky holky
Ahoj, zažila jsem to taky, je to hormonální, žádná uleva
Zdravím da se to stáhnout např. Nosicim šátkem, viděla jsem to na predporodnim cvičení , které vedla Dula Radka Pavlova je z Mělníka,
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, je to normalni, hormonama se povoluje chrupavka, co drzi stydkou kost dokupy. Telo se chysta.. 🙂