Ahoj,nemate nekdo neco podobnyho?pres tyden mam silne rezave bolesti jakoby uplne dole,myslim jestli treba neni stydka kost.Kdyz lezim dobry,jakmile vstanu a chci jit,strasna bolest.Byla jsem u mudr.Mimi,monitor..vse ok.Bolesti alu ukrutny.jsem 34+0 diky
Doporučuji stáhnout pánev elastickým obinadlem, může to fungovat.
Ahoj.. Ja jsem to mela u prvního syna od 26.tydne. A teď to mám jiz od 12.tydne. Vždy u ortopeda potvrzeny rozestup symfýzy - stydke spony. U prvního jsem dostala na žádost od pohistovny hrazeny stahovaci pás. No zase tak moc to nepomohlo. Ale některé dny opravdu trpím. Nejlepai ke na to klid. A odpočívat. Ja to moc nedodrzuji. Jinak po porodu se mi to ihned spravilo. Hodně sily, ale už to mas za pár tak to výdrž 😉
Ahoj,vsem dekuji🙂tak jsem dnes byla u Mudr a ejhle rozestup stydke spony..takze klid a nechodit.Idealni s malym prckem a muzem v praci denne do vecera🙂tak uz to zvladneme..pekny vecer
Dámy, díky za informaci, konečně vím, co mě to tam tak šíleně bolí, že se po delším sezení/ležení vždycky tak 15minut belhám jak Quasimodo, než to rozchodím! 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ano, to znám velice dobře, nemohla jsem ujít 200m bez zastávky. Rozestupuje se pánev, tělo se připravuje na porod. Mudr. mi říkal, že pokud to bude opravdu nesnesitelné, napíše mi na to nějaké léky, ale přežila jsem to i bez nich. Tak ať se brzy uleví. 🙂