Ahojky, nevíte, co by mohlo pomoct na bolest stydké kosti? Čím dál víc mě to bolí a hlavně v noci, když se otočím tak je to šílená bolest a hlavně taky při vstávání a zvedání.
Já s tím sice problémy moc neměla, ale v těhotenství se mě ptala v poradně doktorka, jestli mě to bolí a že kdyby jo, tak by mi napsala rozpustný vápník. Ale jestli to pomůže, to nevím 😅
Asi tě moc nepotěším 😠 Mám to také tak jsem se na to ptala v poradně doktorky a prý to je způsobeno hormony které působí na měknutí kostí a chrupavek jako příprava k porodu.prý na to nic není a musím to vydržet 😖 .
Snad to brzy přejde 🙂
Mně to bolí už teď, v prvním těhu až v posledních asi 6týdnech. Tak se těším na porod 😀
Taky jsem to měla a byla to síla, hlavně při druhém těhu 😒 Bohužel, asi opravdu nepomůže nic jiného, než to vydržet ☹
Taky se hlásím do klubu... Bolet to začalo nějak kolem 36tt, pak se to trošku zlepšilo, ale od 38tt je to jenom horší 😖 Příroda to má asi tak zařízené, aby se žena začala těšit na porod 😎
Nedá se pohodlně ležet, sedět ani stát - ale prostě se to musí přežit! Mě trošku pomohl při sezení takový ten poporodní polštářek s dírou uprostřed, ale žádný zázrak 😝
Mě v prvním těhu i teď začala bole okolo 13tt...
Jsem ve 36tt a bolí mě to už tak dva měsíce. Teď se to stupňuje a někdy ráno nemůžu ani chodit, taky se už těším na porod 🙂
No ja mám poriadne bolesti tej lonovej stydkej kosti, aj akoby ma väzivo či tie chrupavky boleli medzi nohami tak, že nemôžem ani poriadne s ľavou nohou hýbať a stúpať na ňu, takže už ležím 3 týždne minimálne a keďže som v 36 týždni tak ešte mesiac ma čaká v posteli ... ja len dúfam že naozaj to po pôrode prejde a že sa to ešte nezhorší pertože ja tu kosť mam aj mierne rozostúpenú aspoň dúfam že mierne rozostúpenú keďže mi ani lekár nepovedal nakoľko je rozídená. Pomáha troška homeopatikum Osteocynesine, a mastička Traumeel a tiež Arnika.
mám úplně to samé od 34 týdne :-/ 🙂 když vstanu tak mám pocit že mě to položí na kolena. Je to hrůza a spaní taky nic moc 🙂 ale co pro naše miminka neuděláme 🙂 musíme vydržet.
Ahojte holky,taky mě to bolí,asi týden. Jsem v začátku 31 týdne,tak snad to není na předčasný porod...ještě máme čas. Držte se..
taky mě to nehorázně bolí, kolikrát když ežím,ani nohy zvednout nemůžu, je to strašné a to jsem teprve ve 33 týdnu. Příští týden jdu na poradnu, tak se zeptám,protože jsem slyšela ,že a to pomůže ne horká ,ale teplá vana,samozřejmě jí musíme mít pořádně umytou,kvůli hygieně.Taky čekáme první. 🙂
Rozpustné tablety vápníku. Já měla taky hrozný bolesti, hlavně ráno při vstávání. Dr. říkala že ze mě malý vytáhl hodně vápníku. Beru vápník a musím říci že je to o hoooodně lepší 😉
Já už mám rok a půl od porodu a ještě mě někdy dost bolí
U prvniho to bylo skoro pred porodem. Ted uz od 16 tt. Bolest je silena. Nic nepomaha. Zatim jsem to dr nerikala, magnezko nepomaha.
Mela jsem u 2.ditete stejny problem,zlepsilo se to po uzivani
Caltrat+ (vapnik) ,ktery mi napsal gynekolog.
Mě bolí stydká kost asi od 20.tt... koupila jsem si kvalitní těhotenský pás a musim říct, že když ho nosím, tak se mi hodně uleví... někdy v něm i spím... Pak mě to třeba 3 dny neboli a když cítím, že to začíná a nebo vím, že budu někde třeba dlouho chodit, tak si ho vezmu... A fakt je to lepší...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Taky mě bolela strašně moc a bylo to prostě tím, že malá už hlavičku měla hodně natlačenou dole. Pomůže jen porod 😉