Bolest spodku a podbříšku ve 34tt

kocicinka16
2. črc 2019

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat. Už skoro měsíc mě hrozně bolí spodek. Ale spíš jen když ležím nebo se v posteli otáčím. Jsem 34tt a už třetí týden jsem otevřená na jeden prst, ale zadní branku mám zavřenou. Což je prý podle doktora dobré. Od začátku těhotenství máme pořád nějaké problémy. Takže vždy když jdu na kontrolu, tak mě s něčím doktor vykolejí, tak že se ho zapomenu zeptat na tu bolest. Tak mě zajímá jestli to někdo nemá podobné. Je to druhé těhotenství, ale u prvního jsem neměla žádné problémy a malá se narodila v pořádku. Předem děkuji za odpověďi.

janule1940
2. črc 2019

@kocicinka16 Pokud je to župa bolest a jen v některé poloze a není trvala,tak bych to asi neřešila.blizis se ke konci,to už zkratka tlačí kde co.jinak js byla na prst od 30 tt,porod v termínu.jak říká muj gynda.muzes mít zavřeny čípek dlouhý 5 Cm a rodit za tři hodiny a muzes být otevřená na 4 Cm a měsíc přenášet.cervix skóre je celkem neprukazne.pokud to nejsou pravidelne nebo trvale bolesti nebo těžce snesitelne,asi bych neřešila.

kocicinka16
autor
2. črc 2019

@janule1940 no ty bolesti mám pokaždé když si lehnu. Při chůzi mi nic není. Čípek mám krátký, už od 22 týdne. Zástup za doktora mi řekl že se máme připravit na předčasný porod, ale můj doktor říkal že to nemůže nikdo říct, jestli bude předčasný porod. A víc věřím svému doktorovi. Jinak ta bolest tupá není je to jako bych narazila třeba na rám.

janule1940
2. črc 2019

@kocicinka16 zkusila bych zajít na fyzioterapii,jestli to nemáš od patere.me blokády kostrce střílely do čípku tak,ze jsem malém jela na pohotovost.

kocicinka16
autor
2. črc 2019

@janule1940 koncem týdne jdu na kontrolu, tak se ho na to zeptám. Mě bolí spíš nohy než záda. To jediný mám stejný jako u prvního těhotenství.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru