Bolest při vzrušení ve 28tt, máte to tak některá?

nyna87
11. kvě 2015

Ahojky telky,
jsem ve 28tt a mame zakazany sex kvuli krvaceni po nem.Ale vcera jsme se zkouseli mazlit a kdyz jsem byla vzrusena,tak se mi malej napasoval az dolu,ze to bolelo.Delaval to vzdycky,ale asi jak povarostl,tak uz se to nedalo vydrzet.Mate to taky nektera?Bojim se,ze se mu to nelibi a proto to dela.Kdyz jsrm cekala malou,tak jsme soulozili normalne,tohle nikdy nedelala.Co myslite?

haninav
11. kvě 2015

Já jsem ve 30 tt a mám to podobné, sice sex zakázaný nemám, protože jsem nekrvácela, ale také po každém vzrušení a i po pohlavní styku se mi malá narvala úplně dolů nebo pouze na jednu stranu a je to dost nepříjemné až bolestivé, ale není to tím že se mu to nelíbí, že na při vzrušení a orgazmu přece vytváří hormon štěstí a to tvé miminko v bříšku vnímá. vnímá tvoji pohodu a uvolnění, taky sem ještě nepřišla na to proč tímhle způsobem se narve dolů a bolí to, ale třeba dává najevo to že je i miminko spokojené 🙂 Tak bych si to vysvětlila i já. 🙂

nyna87
autor
12. kvě 2015

@haninav dekuji,ja se strasne lekla a takhle jsem nad tim nepremyslela 🙂

haninav
12. kvě 2015

není za co 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru