Zdravím. Hledala jsem v předchozích diskuzích zkušenosti k tomuhle tématu, ale marně. Máte prosím některá zkušenost s píchavou bolestí (podobná je např. při běhání, když to člověk přežene s rychlostí 🙂, pod jizvou po slepáku? Jsem v 35 týdnu a objevilo se to dnes poprvé. Když sedím, nebo přecházím krátké vzdálenosti doma, tak je to ok. Když mám dojít do obchodu (150m), tak už to začne. Pak to zase po chvíli sezení odezní. Budu moc vděčná za sdílení. Díky.🙂
@lastovenka taky mám velkou jizvu, špatně se hojila.. Navíc jsem byla v 21.tt.. No a teď jsoh synovi 4roky a mám dalšího syna, 9m, a jizva prostě bolí i teď. Co se dá dělat. V budoucnu půjdu na reoperaci.
@hanka2008 a jizva mě bolela téměř celé druhé těhotenství, lékaři mě více hlídali a víc se ptali, to je pravda. Držím pěsti
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já mam taky vyoperovaný slepák. Je to už dávno a špatně se mi to hojilo, takže jizva velká a někdy mě tam teda řeže pořádne. Já ale myslím, že to je normální. Bud na to zevnitř tlačí mimousek nebo je to tim, jak se bříško prostě vytahuje....... Není to píchání jako při běhu, ale někdy to bolí fest.