Ahoj holky,jdu si pro radu jsem 29 tt a na levé strane vedle kosti pánevní mám tahlou bolest je to jako něco natazeneho a jde to až jako dolu do trisla bolestivé je to hlavně na omak.Prikladam fotku kde to přesně je díky za radu
Obávám se, že to interperetuješ správně - bude to nějaký natažený vaz v pánevním dně kolem dělohy. Nic moc se s tím dělat nedá, dobrá zpráva je, že by to nemělo nijak ohrožovat mimi ani tebe. Bude jich asi ještě hodně... CO by mohlo trochu pomoct, je nějaký podpůrný pás nebo třeba nosící šátek, který by to bříško trochu podepřel...
@katanovobran jo tak s tím jsem měla problémy od 20tt nemohla jsem skoro ani chodit a ležení na boku jsem nemohla vydržet jak se vždycky jedna strana ještě napnula. V nemocnici mi řekli že to jsou svaly v děloze a že jak to bříško roste tak že se ty vazy a svaly napínají a že to některé ženy bolí a některé o tom vůbec ani neví 🤷🏻♀️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Me jakoby picha v boku nebo boli zada po cviceni, kdyz se nesoustredim na dychani 😊 nemuzte to byt i tvuj pripad?