Ahojte holky. Mám týden do termínu a poslední tři dny mě lehce bolí záda v oblasti ledvin. Ne pořád, ne vždy moc. Prcek se k tomu všemu často pne na jedné straně tak mám tvrdé a bolavé i bříško. Do toho mám od rána záchodové problémy. Takže jsem nervózní že prostě nepoznám že se rozjíždí porod když mě to tak všechno najednou bolí 🤣😅 pritelova mamka mi zas tluče do hlavy že už se právě rozjíždí a že nemám dneska nikam jezdit. (jedeme na grilovačku ke kamarádovi. Cca 40 minut s provozem cesty do porodnice od něj, takže žádná hrůza, v případě nouze největší mám jinou než vybranou 10 minut). A já teď fakt nevím. Kdyby mě tak nevydeptala tak jsem v klidu po vaně vždycky něco bolet přestane. Nebo po návštěvě záchodu. Jen ty "ledviny" bolí už tak nějak pořád jen někdy méně někdy více.
Omlouvám se za takový obecný dotaz. Vlastně jsem se potřebovala jen vypsat. Každý mi furt říká "to poznáš až to přijde" ale nikdo mi neřekne jak to poznám 🤣🤣🤣
Jeď a užij si grilovačku. S blížícím se porodem už bolí úplně všechno.
Jo to tak miluju, mě už 3 týdny před termínem zakazovali opouštět domov, bo se báli, že jim někde porodím a rodila jsem vždy po termínu. Může to být ono a taky nemusí, pokud se cítím, na grilovačku bych šla. Jinak já nepoznala málem ani druhý ani třetí porod 🙂, ale zafungovala intuice a vždy jsme do porodnice dojeli.
@denyma Určitě se hlídej, já porod nepoznala protože mě bolelo jen v zádech 😄 každopádně doufám že sis grilovačku užila, mě všichni zakazovali někam jezdit už někde v 8.měsíci 🙄 Ale stejně jsem na to kašlala, dva nebo tři dny před porodem jsem jela ještě nějakých 200 km daleko, a v době kdy jsem už měla porodní bolesti jsem ještě lítala po ZOO 😊
Díky moc všem. Byli jsme na grilovačce a bylo to strašně fajn 😊😊 teď už ležím doma po teplé vaně v posteli a uvidíme jestli v noci pojedeme. Zatím je to vše stále docela klidne ale přijde mi že poslíčci po vaně stejně neodezneli tak uvidíme 😊 teď jdu zkusit v klidu spát do porodnice to máme 5 minut tak pohodka 🤭
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jeď na tu grilovačku, hoď si do auta tašku do porodnice a vezmi si něco teplého přes záda a vyžádej pohodlné křesílko. A užij si ji 😉 .