Bolest kyčlí v těhotenství. Nedělá se předčasný císař?

1. zář 2021

ahoj holky,prosím u klidněte mě,že skrz kyčlí se nedělá předčasný císař?už mě bolí tak měsíc,ale od včerejška už skrz bolestí brečím.zítra jdu na gyn a tam se uvidí co a jak dál,nevím co se mnou budou dělat,mám to poprvé v životě ☹ a bojím se,že maličkou tak brzo vytáhnou ☹ ☹ dnes jsem 29+3tt.v kterém tt skrz bolestí kyčlí Vám prosím porod vyvolávali a co s Vámi dělali?děkuji

j.a.n.i
1. zář 2021

Ne opravdu kvůli tomu, že tě bolí kyčle v tomhle týdnu nikdo porod vyvolávat nebude, nejsou magoři.

tynka9
1. zář 2021

Musíš jen přežít... zkus rehabku nebo tejpováni, ale jinak musíš vydržet.

pampeliska1313
1. zář 2021

Ne. Kyčle mě v těhotenství bolely tak, že jsem se občas doslova musela zastavit na přechodu, protože jsem nemohla udělat další krok a po zbytek dne jsem “tahala nohu”, kolikrát jsem už brečela, když to bylo skoro každej den. Peklo. Prostě máte přírůstek váhy, všechno se rozvolňuje a pokud to nejde do extrému, je to normální. Vyvolávat porod se nebude kvůli tomuhle, nebojte.🙂

autor
1. zář 2021

tak to jsem moc ráda,že vyvolávat porod aj nebudou ☹ z toho jsem měla hodně velký strach ☹ snad s tou bolestí to zvládnu,dnes už bolestí brečím,ale hlavně ať je maličká v pořádku,nic jiného mě netrápí ☹

petralp
1. zář 2021

Mě bolely tak, že jsem v podstatě od půlky těhotenství ani nespala. Do toho se přidala ještě bolest třísel. Porodem vše jako mávnutím kouzelného proutku přešlo. Trošku mi vždy ulevila těhotenská jóga. Musí se to prostě přežít 😉🤣

luci_ela
1. zář 2021

@pampeliska1313 Já měla vždy s kyčlemi trochu problémy. V druhém těhotenství jsem na tom byla stejně jako ty. K večeru jsem už tahala nohu skoro za sebou a v noci se nevyspala. Ale musí to člověk vydržet,

lucka662006
1. zář 2021

Hrozně mě bolely kyčle, nemohla jsem skoro chodit, stát na místě, třeba u nádobí, vůbec... Lékařka mi předpsala Osteogenon, je na něm uvedeno, že se smí brát i v těhotenství a při kojení a léčí minerální nerovnováhu, která může právě v těhotenství nastávat a způsobovat bolesti kloubů, např. kyčlí. Po 3 dnech užívání bolesti zcela přestaly a za další 2 týdny jsem přestala užívat a už se bolesti nevrátily.

guliii
1. zář 2021

Taky mě strašně bolely kyčle a nepřestalo to ani po porodu. Ale paní na pokoji mi doporučila brát kolagen ( já brala skolafit) a opravdu to pomohlo. Brala jsem ho asi 3 měsíce.

cherie24
2. zář 2021

A co fakt zkusit fyzio? Já chodím, bolí mě kyčel a vystřeluje mi to přes zadek do třísla. Ovšem není to od kyčle, ale od zad. Když si lehnu na zem, bolí to jak sviňa, na ultrazvuku jsem myslela, že ani nevydržím ležet. Chodím k fyzio na uvolnění zad a při námaze si vážu šátkem břicho - vázání rebozo, abych zádům ulevila.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru