Bolest jizvy po císaři. Je to proto, že mimi roste?

hewik
18. led 2020

Ahoj holky mám dotaz jsem ve 27tt mám placentu praevia, která přesahuje za zadní stěny 1,5cm přes VB. Už dvakrát jsem byla v nemocnici, protože jsem spinila. Takze musím ležet a šetřit se. Tet mě ale zacla bolet jizva po císaři a bolí mi i levý bok je to jak mimi roste? Už mám ze všeho strach. Díky za odpověď

monikanikolaaneta
18. led 2020

A jizvu sledují na UZ? To je těžký, natahuje se. Já jí cítila celý těhotenství, ale při porodu to teprve začalo... Malá byla velká, pospíchala, kontrakce hned po cca 2-4 minutách. A v porodnici začala jizva bolet jako čert, taky vlevo a radši to ukončili císařem, báli se ruptury. Ale někde jsem četla, že zleva bolí většinou víc a že je to proto, že zleva se zakládají stehy a je to tam utažené... Ale já tam třeba měla srůsty, proto jsem pak měla i Radona... Já radši každý bolení hlásila, aby to hlídali na kontrolách...

xcassiopea
18. led 2020

Ahoj, já měla dvojčata po císaři a také mě jizva bolela. Říkej to na kontrolách, zkontrolují to. Bolest na jedné straně může být i změnou těžiště, nebo ses někde nevědomky trochu namohla. Odpočívej a šetři se. K té jizvě - nesmí to být tepající nebo náhlá prudká bolest, to potom ihned do nemocnice, takhle mi to řekli. Snad to bude v pořádku. Hlavně se neboj, věř přírodě, takhle to zařídila a kdyby se něco dělo, většinou to poznáš a doktoři pomůžou, držím palce.

hewik
autor
19. led 2020

Na kontrolu jdu ve středu tak mu to reknu ať mi to zkontroluje. Dnes už mi to nebolí tak uvidím co mi pak dr. řekne.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru