Bolest jako při MS a nevolnost

lucinka255
2. dub 2019

Holky prosím o zkusenosti,i radu,od dvou hodin od rána mám nárazové bolesti břicha jako při MS,taky je mi nevolno,nezvracim,jen nemůžu nic jist,celkově je mi špatně a jsem unavená.Je zo normální?před 4 dny mi dr řekl že ie vše v pořádku.Nutí mě to u na velkou uvidim jestli něčo vykakam.Dekuji za skusenosti a rady

jitka_cv
2. dub 2019

Nerozjíždí se ti porod?

sudylichozrout
2. dub 2019

@lucinka255 Rozjíždí se ti asi porod. Na velkou moc nechoď, spíš šupajdi do porodnice. Abys neporodila doma.

monculais
2. dub 2019

Takhle mi začal porod 😉

lucinka255
autor
2. dub 2019

@jitka_cv ale když si lehnu je mi lepe,je to chvilkovy a narazovy,myslis ze se to takhle muze zmenit za 4dny?pry jsem byla zavrena vse v poradku

lucinka255
autor
2. dub 2019

@monculais no ja nevimprej to dr nevidi na porod kdyz jsem tam byla pred 4dny

jitka_cv
2. dub 2019

Radši jeď do porodnice.

tulikiss
2. dub 2019

@lucinka255 ja byla na kontrole v pondeli, pry jsem byla zamcena na 1000 zapadu a ze budu urcite prenaset(termin sem mela v nedeli) no a ve stredu jsem porodila a bolesti jsem mela od utery od vecera.

monculais
2. dub 2019

@lucinka255 To mi řekla ve středu po obědě a v sobotu byla malá na světě

lucifux
2. dub 2019

Momentálně řeším podobný problém. Sem tam mě pobolívá břicho, nic hrozného, ale cítím to. Za poslední 2 dny jsem byla na wc 4-5, ale tuhá stolice nikoli průjem. Malý se mi v břiše nějak divně mele a mrská. Cítím i tlaky na celý spodek. Jsem unavenější a uzívanější. Kontrola tedy už zítra, tak uvidím, jestli tam vůbec dojedu třeba už se tam ani nedostanu.

merope
2. dub 2019

Vše v pořádku se může změnit i z hodiny na hodinu. Já takhle "řešila" preeklampsii - tam mi doktorka říkala, že to může být klidně ze dne na den, vše ok a najednou bác a průšvih. Analogicky porod - doktor pozná, že jsou cesty uzavřené, ale otevřít se můžou klidně za půl dne. Pokud nemáš porodnici někde 100 km daleko a odvoz nikde, tak pro jistotu se hodí zajet a zjistit, co a jak. Nejspíše tě pošlou domů a řeknou co a jak - ale taky je možné, že opravdu rodíš. Zvláště je-li to před termínem, je dost důležité být v tu chvíli v porodnici.

aklin
2. dub 2019

Ve 39 tt jsem byla na kontrole v porodnici. Vubec to na porod nevypadalo, byla jsem uzavrena. Jeste v ten den jsme jeli k rodicum, kde jsem vtipkovala, ze za 5 dni pujdu na vyvolacku. Behem toho odpoledne jsem byla dvakrat na velke (prujem), prislo mi to divne, ale neresila jsem to. Kolem 18 hod jsem uz merila cas kontrakci, v 19:30 jsme jeli do porodnic. Tam mi rekli, ze se porod rozjizdi, otevrena na 4 cm.
U tebe to mozne je. Hlidej si kontrakce, dej si teplou sprchu nebo vanu a sup do porodnice.

verunka15
2. dub 2019

Utíkej do porodnice,určitě se ti rozjíždí porod...mě poslali ve 3hodiny domu,že nic a v 7 jsem jela znovu a už jsem tlačila ...takže nečekat a rychle rychle😊

eldrag
2. dub 2019

@lucinka255 me řekli že se nic nedeje, a v noci na to mi praskla voda... :D na to co řekne dr pred 4 dny bych nespolehala :D

sudylichozrout
2. dub 2019

@tulikiss ja byla na kontrole v patek rano 39+3, pry vse ok, rodit nebudu a v noci jsem rodila. Je to loterie 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru