Ahoj holky ,před chvilkou jsem měla hrozne křeče jakoby v "ledvinach" jako při menstruaci ,bylo mi z toho až na zvracení a nemohla jsem se nadechnout ....ležím a je mi lépe ale nevím ... Nemůže to být tím jak se roztahuje děloha ? Mám počkat zda se to bude opakovat ? :/
Tak normální??!!!!
Co má jedna, nemusí mít ta druhá. Já první těhotenství přežila, druhe jsem do nedávná problila, každý týden migrena, teď začíná zas pálit zaha. Když kolem mne někdo řekne, že je to nejkrásnější období ženy, mám chuť ho zabít. Děti jsem dvě chtěla ale tohle je trest. Teď tu ležím a prodychavam, záda mne bolí a taky se mi chce a mám pocit na zvraveni ale pokud je to vaše první, věřte, že bude ještě hůře ke konci
@makra1988
Jsem teď také podruhé těhotná ve 33tt a první těhotenství bylo podle tohoto luxus. Už teď vypadám, že bych měla zítra rodit, jsem jinak hubená a břicho jak u dvojčat. Při větší námaze, což je teď už skoro všechno, mě pak dost bolí podbřišek, skoro nespím, bolí mě kyčle, bedra, hlavička už strašně tlačí na spodek, mám pocit jakoby byl prcek už v porodních cestách. Pořád mě pálí žáha, skoro nejím, no prostě těžká pohoda, ještě že jde syn už zítra zase do školky 🙂 Jediná útěcha je pro mě, že to za pár týdnů už určitě skončí 🙂 Přeji všem co nejpohodovější těhotenství.
Ale samozřejmě s dlouhotrvajícími problémy si raději zajít za lékařem. Teď si lehnete a odpocivejte. Hold přece je to už třetí trimestr, tak zvolnit
Vám taky přeji ať je vše v pohodě.... Mám pocit jakoby jsem to napsala já, co jste teď uvedla. Úplně to same.druhe těhotenství horší a to jsem myslela že bude lépe, že už jsem vycvicena. Malého ráno taky dávám do skolky ale jde podruhé, tak jsem zvědavá. Poprvé šel v prosinci a museli jsme zas na měsíc stoupnout ale to je opět jiné téma. Už by se tam alespoň na pár dopoledne mohl uchytit a já v klidu prát a připravovat příchod mimca
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jsem 28tt, musela jsem si teď jít lehnout, je to sice moje druhé těhotenství ale snad horší.
Před chvílí mi úplně stvrdlo břicho a pořád mám dole tlak, dítě cítím daleko níž, už je otočné dolů.
Cítím se úplně divno, takže s tebou naprosto soucitim, ano je to tím, že teď zrovna má dítě velký růst. Už začínám chodit jak kačena, chj ještě to do toho března nějak přežít a to mám doma divočáka skoro tříletého. Ufff