Ahoj holky, nevim jestli jste to tu už probírali, jestli ano tak se omlouvám..... od rána mě bolí břicho. Kdyz stojim tak hlavně podbřišek a začíná i jakoby kolem žaludku. To si to naše pídě dělá tolik místa? 🙂 nijak extra z toho jancit nechci, i když je to naše první. Ale chvílemi se bojím že to snad dostanu. Díky za názory
Ahoj,od vcerejska me boli nad pupikem. Predpokladam,ze jak se tam roztahuje,tak me tema nozkama proste stoucha do jednoho mista. Myslim,ze u tebe to bude podobné 🙂
Holky díky, ono to stale nejak nepolevuje. Možná kdyz to nepovoli do zítra tak raději zavolám doktorovi. Pro jistotu... 😕
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@miba10 Stalo se mi na začátku července to samé. Taky když jsem byla ve 28tt. Měla jsem dokonce slabé a docela časté nepravidelné kontrakce (tvrdlo mi břicho a vystřelovalo to do zad). Protože to trvalo 24h, raději jsem jela do nemocnice (bylo to o víkendu). Věděla jsem, že nerodím, ale chtěla jsem mít jistotu, že se neotvírám - to se dá poznat jen vyšetřením. Mám doma 20 měsíční torpédo. Nakonec všechno v pořádku. Dali mi jen magnézko. Pokud je to jen jako menstruační bolesti, patrně se jen roztahuje děloha. Zkus trochu odpočívat, dát si sprchu, projít se, mělo by to polevit. Kdyby ne, raději zajdi k doktorovi.