Bolest břicha v 33.tt. Myslíte, že to jsou poslíčci?

veritanas
17. črc 2020

Ahoj holky, jdu k vám na radu... už druhou noc mě vždycky vzbudí bolest břicha, jsou to bolesti jako při ms, vždycky se vzbudím na zádech... Dneska mě navíc bolela jizva po císaři 🤔 Je to hodně nepříjemné, ale stačí se projít nebo otočíte na bok a za chvilku spím... Myslíte, že to jsou poslíčci? Přes den nic, ani když něco dělám... Nic že mě neteče, nekrvacim... Minulý týden jsem byla u Dr a všechno v pořádku, tak jak má. U syna jsem ani nevěděla, že jsem těhotná, vůbec jsem neměla poslíčky. Ani nevím, jaké to je...😁

leniczka23
17. črc 2020

Jo tipuju to na poslíčky..mě to taky začalo dost brzy u dalšího tehu přitom u prvního nic. Pokud je jinak vše ok, bude vše v pořádku, ale pokud by se ti cokoliv nezdálo, klidně si zajeď na kontrolu. Ale jak říkám, myslím že na 90% poslíčci. Pohodový zbytek tehu přeji.

zmrzlinka
17. črc 2020

Můžou to být poslíčci.Ja jsem jen prvního těhotenství neměla a ve druhém snad každou noc 🙈

krupka3
17. črc 2020

Muzou byt, ale muze to byt i reakce na polohu na zadech, ja jsem ji ve druhem teh.taky nesnasela dobre a bolelo me z toho bricho.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru