Bodavá bolest v podbřišku při chůzi 34. tt

stefanovamarket
25. kvě 2018

Hezký den,chci se zeptat,jestli nemá někdo stejnou zkušenost. Jsem podle utzv ve 34tt,konkrétně dnes 32+6 a poslední dobou me pri chůzi přepadne opravdu silná,bodava bolest úplně dole v podbřišku,skoro mi to přijde, že cítím jak malá tlačí dolů (je stále KP). Donutí mě to zastavit,vydychat,ale pokaždé čekám,jestli mi neprdne voda. Jestli je to normální nevím sice už mám dvě děti,ale obě těhotenství byly proti tomuto ukázkové. Tuším,že jsem to měla těsně před porodem,ale ještě je brzy. Uvitam jakéhokoliv zkušenost.
😊😊.

anguly
25. kvě 2018

Nechci děsit... ale také se mi to stávalo. Dr. mi říkal, že to je znamení, že mám zpomalit a že je to děložní činnost, prý když to přestane, tak to nic neznamená... (jen mi teda dal magnosolv a nařídil víc odpočívat). Při prvním těhotenství se mi toto dělo asi 14 dní před porodem a při druhém už asi 3 měsíce před porodem (ale za to mohli další komplikace, které jsem si vyžrala, ale jsou prý velmi vzácné 😉)

stefanovamarket
autor
25. kvě 2018

@anguly děkuju. Je fakt,ze i v noci dost trpim,asi se mala ukáže dřív. No,abych nakonec neprenasela 😊

priefi
25. kvě 2018

@stefanovamarket ke konci 3.trimestru se ale magnosolv moc nedoporucuje, ted jeste ano, ale posledni mesic uz urco nebrat, zpomaluje a oslabuje to stahy delohy a u porodu to opravdu neni zadoucich. Jinak jak bylo napsano vyse, spocnout a dat si magnosolv

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru