Blížící se porod? Jsou to poslíčci?

nikolhruba
4. bře 2020

Ahoj jsem dnes 39tt a od 3 rána mám bolesti v podbřišku které jdou jakoby do zad. Nejsou pravidelne a trvají max. 2minutky. Někdy co 20minut někdy co 15 nebo co 30 opravdu jak kdy. Většinou ta bolest trvá tak minutku. Probudilo mě to ve 3 rano a od té doby to tak mám stále jsou to pošličci? Ale aby trvali už víc jak 6 hodin? Jsem prvorodicka takže nevím a obracím se na vás, které máte zkušenosti. Poradnu mám naplánovanou na zítra.

petrak15
4. bře 2020

Tak supky do teply sprchy, jestli to jsou poslicci, tak prestanou.

fouskovi
4. bře 2020

Pokud jsou to poslicci tak sprcha to zastaví ale takhle jsem to měla u prvního od rána stejne bolesti a v 17 hodin příjem a ve 22:18 byl na světě

hanulinka77
4. bře 2020

Takhle mi začal porod🙏 jestliže to je ono, přeji rychlý,co nejméně bolestivý porod 🌹

nikolhruba
autor
4. bře 2020

Zapomněla jsem napsat že včera jsme měli s přítelem sex tak jestli to nevyvolalo bolesti
A sprchu jsem teď zkusila zatím mám klid uvidíme jestli to tak zůstane

veruuu_kubesovic
4. bře 2020

@nikolhruba já bych řekla, že to budou nepravidelné kontrakce, zkus je stopovat, až budou pravidelné co 5-10min pomalu vyraž do porodnice 🙂 držím palce 🙂

kachles
4. bře 2020

Dobrý den, já jsem 40+0 a poslední týden mám poslíčky pořád, trvají klidně půlku noci, mají různé intervaly, různé stupně bolesti a pak usnu a ráno zjistím že nic 🙂. A to rodím potřetí, tak bych si myslela, že už to poznám :D. Každopádně sice nepoznám, jestli jsou tyhle poslíčci začátek porodu nebo ne, ale pak ty pravé silné kontrakce už nezaměníte a budete vědět. Držím palce!

nikolhruba
autor
4. bře 2020

Tak už to je pravidelnejsi vždy okolo 10minut přijde bolest trvá většinou minutu
Tady kousek je gynekologická ambulance myslíte že by jsem tam měla zajít pro jistotu?

rosa106
4. bře 2020

@nikolhruba Dobrý den, není potřeba. Když budou častější a trvat déle než dvě hodiny, tak jeďte rovnou do porodnice. Ať vše vyjde 🍀

mourovatakocka
4. bře 2020

@nikolhruba Držím palce a napiš pak, jak jsi na tom 🍀

nikolhruba
autor
5. bře 2020

Tak včera v 16:45 jsem porodila malého nervačka😍 ta bolest za to opravdu stoji💞 maly měl 3,80 a 53cm, sama čumím že jsem to zvladla😁 dělali mi nastrih to teď bolí jak prase... Nějaké rady aby se to rychleji hojilo? Nebo aspoň méně bolelo?😀

kesurka
5. bře 2020

@nikolhruba gratulace obrovska,nastrih nezávidím,sama jsem rodila 4 kg Dítě..pomohl mi sprej z chlorofylu na desinfekci a chlazení,doma potom sedací lázne v odvaru z Dubové kurý. I tak to bolelo asi 5 týdnů.

hanulkaha
5. bře 2020

@nikolhruba gratuluji! 🍀😊 ja mela u druheho syna uplne stejne miry, natrihu jsem se nastesti vyhla. Mela jsem ho ale s prvnim a co mi moc pomohlo, bylo chodit curat do sprchy a casto, klidne co hodinu si spodek oplachovat ve sprse vlaznou vodou a menit hodne vlozky, spodary ty sitovane, aby to vetralo... A jeste byl fajn na oplachovani myci gel s dubovou kurou od Herbalonu 😉

mourovatakocka
5. bře 2020

@nikolhruba Gratuluju! Ať jste zdraví 🍀
Oplachovala jsem se odvarem z dubové kůry, ale nevím, jestli to mělo nějaký efekt 🤔

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru