Ahoj holky tak předevčírem jsem byla u dr, jsem 38+1tt.a říkala že už jsem otevřená že to může být každým dnem,. A je teda pravda že mívám neustále poslicky jen nejsou příliš bolestivé spíš nepříjemné, chtěla jsem předepsat hořčík, ale řekla že ten už nesmím brát že to tuhnutí je teď správně, tak co myslíte jak dlouho ještě vydržím když mi řekla že jsem otevřená. Děkuji
Klidně i měsíc já byla otevřena od 36tt doma 3,5 lety syn hořčík taky vysazen a syn se narodil tři dny před termínem ono je těžký říct kdy to přijde
U dcery jsem byla otevřena na prst od 37+0tt. Při kontrole v 37+4 mi Dr řekla, že stále na 1 prst, ale že za týden se už neuvidíme, že porod tak do 3 dnů. A měla pravdu. Kontrola byla v pondělí a malá přišla má svět ve středu. Teď cekame chlapečka a jsem 22+3 tak jsem zvědavá jak to bude u něj 🙂
@noeminkad vubec nic to neznamena... muzes klidne i prenaset 🙂 porid spousti miminko, takzd zmeny na cipku nejsou moc podstatne, proto se v zahranici ani jeho vysetreni nedela, neni smerodatne 🙂
@pellullinka No sama jsem zvědavá ale řekla mi sama dr že půjdu dřív. A sama se tak i cítím a bříško mám úplně dole tak sem zvědavá
@noeminkad me skoro 4 mesice udrzovali, propousteli me se slovy, ze se urcite jeste vecer vratim a porodim. Byla sem jeste mesic doma a nakonec mi porod vyvolavali. No, dneska uz bych si to vyvolat jen tak nenechala. Ale uvidite, ono si miminko rekne a bude mu jedno, co rikali doktori ;)
Ja uz byla od 37.t prichystana na porod a rodila jsem az 40+6 :D
@noeminkad gratuluju ❤️
@pellullinka děkuji moc❤️❤️❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Kamarádka takhle chodí už 14 dní 🙈 já ve středu na kontrole, nic se nechystá a v sobotu byl malý venku. Tohle prostě nejde odhadnout