Blíží se porod nebo jsem jen cíťa?😂

15. říj 2023

Ráda bych jen řekla, že jsem byla až do večera celkem ok... Běhala jsem za tříletou jako by nic, furt nějaký výlet. Jo unavená jsem byla ale fyzicky jsem se držela. Minulý týden jsem byla v porodnici na kontrole, prcek mel odhad 3600 v 36+2. Včera jsme byli na výletě asi 5/6km lehké tempo. Večer mi bylo tak nějak všelijak, v noci jsem špatně spala protože se mi v hlavě honili že se to asi blíží. No a dneska... 37+1, ráno jsem vstala s bolesti, že sotva chodím. Bolí mě spodek, kyčle, začaly mě bolest záda a lehce podbřišek. Celý den mám pocit, že bych prospala. Takže celý den ležím a odpočívám. Za dva týdny mám termín císaře ale mám pocit že to bude dřív... Jak jste se cítily vy?

boruvkovykoblizek
15. říj 2023

Můžeš to mít ze zvýšené fyzické aktivity předchozího dne. Ono 5-6km před porodem není nic lehkého 😀 já jsem 35+2 a 2km jdu pomalu 40 minut jak se šourám, bolesti mám pak podobné. Teď jsem měla ten stejný pocit, je to tady nebo plaším? Ale odeznělo to, byl to zánět žaludku a k tomu všechny potíže co zmiňuješ. Každopádně jsi dál o 14 dní než já a klidně se to může blížit. Odpočívej, dej si teplou sprchu, pokud možno tak se zdrž nadmírné fyzické aktivity a při zhoršujících potížích vyraž do porodnice/na pohotovost nebo do poradny. Radši ať tě pošlou domů než aby z toho měla být doma mela 😊 držím pěsti ať ti je líp!

autor
15. říj 2023

@boruvkovykoblizek děkuji 🌼 tobě také hlavne hodně energie 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru