Jsem 37tt a nechce se otocit. Cvicim, zkouším vše možné a nic. A proto mě zajímá, napište mi sem cokoliv, co by mohlo zabrat. Už jsem zoufalá.
Syn se otocil 3x. Dolu, nahoru a zpet dolu (ve 39tt) a muj tip je promluvit k miminu a posvitit mu baterkou. Vim, ze si mnozi potukaji ma celo, ale svitila jsem dvakrat a dvakrat se otocil dolu, takze za zkousku to podle me stoji 🙂
Neotáčet, třeba je krátká pupeční šňůra. Nikdy bych do toho nešla.
Vím, že toto asi slyšet nechceš, ale taky jsem přečetla a vyzkoušela ledacjaké psí kusy. Neotočil se. A ukázalo se, že měl důvod.
Ale na druhou stranu znám i osobně několik ženských, kterým se dítě otočilo samo od sebe i týden před porodem. V porodnici mi dokonce říkali, že zažili, že dítě bylo večer KP, ráno řízli a tam místo zadku hlava. Takže šance, že se ještě otočí, je 🙂.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Za mne nezkoušet a nechat. Ono to miminko moc dobře ví, proč KP je 🙂 A ze toho mám nastudovaného hoooodně 😁 Lékařské rady i zákroky, babské rady, …