Ahojky chtěla bych se zeptat jestli s tím máte někdo zkušenosti. Asi v 14tt mi doktor nasadil anopyrin. A Zapoměl mi ho vysadit. Teď jsem 39+1tt a když jsem se na ten lék zeptala, tak z hrůzou v očích mi řekl okamžitě vysadit. Bojím se te jeho reakce. Že je něco špatně. Co to může způsobit
@anett2490 Tak ono v příbalovém letáku anopyrinu je napsáno, že se nemá v těhotenství užívat dlouhodobě a že se nemá užívat ve třetím trimestru. Já jsem ho svého času před 5 lety odmítla užívat jako prevenci preeklampsie. Tehdy to byla novinka a byla jsem u svého gynekologa první, kdo s tím přišel od Apolináře z 1. screeningu. Když jsem odmítla, sám mi řekl, že by to nedoporučoval. Každopádně ještě konzultuj třeba i dopředu v porodnici, to bude možná i lepší než u příjmu... Gyndař pochybil. ☹, ale věřím, že bude vše v pořádku! ❤❤
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@anett2490 Anopyrin ředí krev, může způsobit nadměrné krvácení u porodu. Určitě bych to hlásila v porodnici na příjmu.