Aniball a krev po cvičení. Máte stejnou zkušenost?

abigail123
4. srp 2019

Ahoj. Jsem v 38tt a od konce 36tt jsem začala cvičit s aniballem.
První dny super, šlo to jako po másle až jsem se sama nestačila divit. Jenže teď už asi 4 dny stojím na 25cm a nemůžu se pohnout dal. Možná bych i dál šla, ale vždy mě zaskočí krev, tak se cvičením pro jistotu přestanu. Po koupeli je ale vždy vše v pořádku.
Při cvičení mě nic nebolí, cítím teda, že hráz se napíná a na konci, při úplném vypuzení balónku mě to zaštípe.
Moje otázka tedy je, jestli máte některá stejnou zkušenost a pokračovali jste i přes krev na větší čísla nebo jste jen už udržovali nacvičene číslo?
Mám strach, že když se nemůžu dostat na větší číslo a teče mi při tom krev, že se nástřihu tak či onak nevyhnu.

similenka
4. srp 2019

@abigail123 na YouTube o tom točilo hodně maminek.... schoolofmylife ..

Pekne video

abigail123
autor
4. srp 2019

@similenka děkuji, mrknu se 🙂

hanulkaha
4. srp 2019

Moje zkusenost... 1.syn 3700g, hlava 34cm, nacviceno 32cm a nastrih... 2.syn 3800g, hlava 34,5cm, necvicila jsem ani nemasirovala hraz a porod bez nastrihu, jen drobna trhlinka...
Osobne bych se byt tebou na cviceni vyprdla a zkusila jen masirovat hraz 😉 pokud si se musela alespon trochu snazit tlačit pri vypuzování balonku, vis uz, do kterych "partii" tlačit pri porodu a to si myslim je na cekem cviceni mnohem dulezitejsi nez se snazit nahonit co nejvic cm na balónku a zpusobovat si drobne poraneni, ktere by pak mohly nadelat neplechu... A stejne ti nikdo nezaruci, ze se cvicenim vyhnes nastrihu 😉

cuuza
4. srp 2019

Nejde o nacvičení cm, ale způsobu tlačení....

veruuu_kubesovic
4. srp 2019

A já řeknu svůj případ - 2 porody, ani jednou jem necvičila s Aniballem a bez nástřihu, jen vždy drobné poranění, takže já bych se na cvičení vyprdla, stejně už něco nacvičeno máš a stejně tak ti nikdo nezaručí, že se tím cvičením vyhneš nástřihu, prostě u porodu se uvidí 😉

lennisek1
4. srp 2019

Já jsem krvácela téměř od začátku. Dostala jsem ho od dr zakázané, aby nespustil předčasný porod. Malá byla narlačená i hodně nízko. Porod hrůza, šití hodinu a půl, ale rodila jsem o 9 dnů dříve.. takže je dost možné, že pokud bych nepřestala, byl by ještě dříve

martinka_33
4. srp 2019

To bude nějaká drobná trhlinka uvnitř, zkus si dát pár dní pauzu, taky se mi to stalo

dofi86
4. srp 2019

Také jsem se zasekla asi týden, dva na 24-25 cm, nehrotila bych to ;)

luckylee
4. srp 2019

Jde HLAVNE o to citit tu bolest a naucit se s tim pracovat a prodychavat.Klidne zaved vyfouknuty a vevnitr nafoukni co to jde,prodychni si a pak zas vypust a vytlac maly obvod.Na hraz je lepsi masaz olejickem.
Nedelej nic na silu.Porod je stejne nejvic v hlave a zbytek neovlivnis.

Ja zvladla max.25cm a nakonec syn obvod 35cm a ja jen s jednou trhlinkou zvenku a to se vsadim ze bylo kvuli rizenemu tlaceni.😉

monika76301
4. srp 2019

Mam za sebou dva porody. U žádného jsem s aniballem necvicila a věděla jsem přesne jak tlačit. Oba bez nastrihu a bez šití. A za mě bych raději pila malinik jedla lněné semínko a Pila pupalku.

elikup
4. srp 2019

Necvičila jsem na centimetry ale na pocity, jak se chová balonek uvnitř.
Chápu, že to má někdo jako sport. Ale pak to může bolet a zranit.

jednaholkaa
4. srp 2019

@abigail123 Mam stejnou zkusenost, nedostala jsem se pres 25 cm..taky obcas krev. Takze jsem cvicila asi 3 tydny tech 25 cm a porodila jsem uplne bez poraneni..

adinka19
4. srp 2019

@abigail123 Ahoj, ja cvicila, moc mi cviceni pomohlo pro klid v dusi 🙂. Krev me potkala a take na 25cm, cca 4 dny jsem vynechala a pak cvicila pomaloucku dal, dostala jsem se na 27. Porod byl bez nastrihu a pouze 2cm 🙂. Ohledne toho, jestli pokracovat s cvicenim jsem se s dotazem obratila na Aniball.cz 🙂, byli moc fajn, ukludnili a poradili 🙂.

abigail123
autor
4. srp 2019

Díky všem za rady a zkušenosti. 🙋🏽‍♀️🙂

jirovapa
5. srp 2019

@abigail123 také jsem skončila u 25cm, dcera měla hlavu 35cm a měla jsem jen lehké trhliny k šití 🙂.

zuzajulie
5. srp 2019

Zvladla-stihla jsem na 23 a byl jen malicky nastrih, snad jeden steh, vubec jsem o tom nevedela. Udrzovat a je to 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru